tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Dr Dorina POPON

Dr Dorina POPON

Dr. Dorina Anikó Popon ble uteksaminert fra Semmelweis University i 2019 med et Summa Cum Laude-sertifikat (med utmerkelser). Hovedområdet hennes er restaurerende og konservativ tannbehandling. Etter utdanning begynte hun straks å jobbe ved Helvetic Clinics. Dorina er flytende i engelsk og tysk.

Mine spesialiteter

Siden begynnelsen av studiene hadde jeg stor interesse for prostodonti og konservativ tannbehandling. Senere fikk jeg mulighet til å utvikle meg innenfor digital tannbehandling, og jeg skrev også min eksamen i dette emnet. Siden det siste året på universitetet har jeg vært regelmessig på Helvetic Clinics. Klinikken ga meg mange verdigfulle erfaringer og selvtillit. Det viktigste for meg er å gi pasientene mine en behagelig og smertefri behandling og også gi dem gleden av et perfekt smil.

 • Restaurativ og konservativ tannbehandling
 • Optimal og usynlig fylling
 • Protese, proteser, kroner, broer

Tidligere erfaring

 • 2017-2018 Forsker ved avdeling for oralbiologi ved Semmelweis Universitet
 • 2018 Sommerpraksis i Tyskland
 • 2019 Uteksaminering i Budapest Semmelweis University

Kongressdeltakelser

 • 2017 The Autumn of Digital Dentistry, Budapest
 • 2018 Semmelweis University Students ‘Scientific Association
 • 2. premie: Sammenligning og optimalisering av protokoller mot neurogenisk differensiering under differensiering av tann celler
 • 2018 Estetiske fyllingsteknikker, Semmelweis universitet, Institutt for konservativ odontologi
 • 2019 International Dental Show, Köln

HVORFOR VELGE HELVETIC CLINICS

VURDERT SOM NR. 1 I EUROPA

SERTIFIKATER

PASIENTOMTALER

Helvetic Clinics og Unicef

>
Call Now ButtonRING MEG