tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

GRATIS TANNLEGE KONSULTASJON HOS DE BESTE TANNLEGENE I BUDAPEST

Gratis konsultasjon på den beste tannklinikken i Ungarn: Helvetic Clinics

For å få den mest effektive konsultasjonen med tannlegen, kreves avansert og kostbart utstyr som ikke er tilgjengelig ved alle tannklinikker. Hos Helvetic Clinics har vi det mest avanserte utstyret for å sikre en 100 % pålitelig diagnose. Ved alvorlige tannproblemer vil dessuten tannlegen ofte ha behov for å konsultere andre, eksterne spesialister som for eksempel en implantologist eller en periodontist. Hos Helvetic Clinics er alle spesialistene tilgjengelige under samme tak, og i løpet av en enkelt konsultasjon.

Dette er grunnen til at vi ikke tilbyr konsultasjoner i andre land. Vi tilbyr kun konsultasjoner ved klinikkene våre. Da vi mener at det er nødvendig at behandlingsplanen blir utarbeidet av samme tannspesialist som skal behandle deg.

Din konsultasjon ved Helvetic Clinics kan, hvis dette er nødvendig, involvere flere spesialister: en tekniker, implantolog, periodontist, endodontist eller ortodontist forklarer behandlingen og de forventede resultatene for deg. Det er ikke mulig å gjøre dette på en profesjonell måte via en ekstern konsultasjon.

Gratis tannlege konsultasjon

Vår kostnadsfrie konsultasjon inkluderer:

  • En gratis natt ved et av våre partnerhoteller (12 Revay eller Mercure Buda)
  • Refundert flybillett (betingelser gjelder)
  • Gratis konsultasjon ved en av våre tannklinikker
  • Gratis panoramisk røntgen
  • Gratis transport til og fra flyplassen

Betingelser for refusjon av flybillett: Dersom du starter tannbehandlingen din innen seks måneder fra den innledende konsultasjonen refunderer vi kostnaden av flybilletten opptil et maksbeløp på € 180 (£130), så lenge kostnaden på tannbehandlingen din overstiger € 1,800 (£1.300).

Gratis tannklikk konsultasjon

To alternativer for din kostnadsfrie konsultasjon

Alternativ 1: Konsultasjon i vår tannklinikk

Du reiser hit, vi henter deg på flyplassen, du besøker tannklinikken vår, vi utvikler en behandlingsplan og du kommer tilbake for videre behandling.

Alternativ 2: Konsultasjon + behandlingsstart

Gratiskonsultasjonen følges av tannbehandling. 3-4 dager bør være tilstrekkelig for den første reisen. Ikke nøl med å kontakte vår norsktalende representant, for å få et overblikk over hvor mange dager som trengs for denne første reisen. På forhånd vil det være en utveksling av relevant informasjon, som er nyttig for din behandling. For eksempel eksisterende bilder eller røntgenbilder. For å avtale en innledende konsultasjon, bes du fylle ut skjemaet på nettsiden vår, og vi kontakter deg snarest.

90 % av alle pasientene våre bestemmer seg for å sette i gang behandlingen etter den innledende konsultasjonen ved klinikken. Dette gjenspeiler det høye nivået av profesjonalisme, den høye kvaliteten i klinikkene våre, samt våre konkurransedyktige priser. I 10 % av tilfellene er det mulig at de panoramiske røntgenbildene ikke gir gode nok resultater til å kunne stille en fullstendig pålitelig diagnose, med hensyn til dybden av benstrukturen. I slike tilfeller vil tannlegen anbefale at det tas et 3D-skann. Dette alternativet inngår ikke i den kostnadsfrie konsultasjonen. For din egen og våre tannlegers komfort, har vi selvfølgelig våre egne CT-skannere ved klinikkene våre.

 

Hvorfor velge Helvetic Clinics Budapest for din tannlege konsultasjon?

Velg Helvetic Clinics Budapest for din tannlege konsultasjon og få behandling fra noen av de beste tannlegene i Ungarn. Vår klinikk er kjent for høye standarder, avansert teknologi og enestående pasientomsorg. Med en gratis tannlege konsultasjon i Budapest får du en grundig evaluering og en skreddersydd behandlingsplan.

Hva kan du forvente under en tannlege konsultasjon?

Under konsultasjonen hos Helvetic Clinics Budapest vil en av våre høyt kvalifiserte tannleger utføre en omfattende undersøkelse, inkludert digitale røntgenbilder og en detaljert vurdering av din tannhelse. Vi gir deg klare opplysninger og individuelle behandlingsalternativer.

Fordeler med en gratis konsultasjon på en av Ungarns beste tannklinikker?

En gratis tannlege konsultasjon hos Helvetic Clinics gir deg muligheten til å forstå dine tannhelse behov uten noen innledende kostnader. Du får en grundig diagnose og en skreddersydd behandlingsplan, slik at du kan ta informerte beslutninger om din tannhelse.

Hvordan bestille en gratis konsultasjon?

Å bestille en gratis tannlege konsultasjon hos Helvetic Clinics Budapest er enkelt. Fyll ut kontaktskjemaet på vår nettside, ring oss direkte eller send en e-post. Vårt vennlige personale vil hjelpe deg med å arrangere en avtale med en av våre topp tannleger.

Er konsultasjonene virkelig gratis?

Ja, de innledende konsultasjonene hos Helvetic Clinics Budapest er helt gratis. Denne første konsultasjonen inkluderer en omfattende undersøkelse, digitale røntgenbilder og en personlig behandlingsplan. Du kan møte våre topp tannleger uten noen økonomiske forpliktelser.

Hvilke behandlinger er tilgjengelige etter en gratis konsultasjon?

Etter din gratis tannlege konsultasjon hos Helvetic Clinics Budapest har du tilgang til et bredt spekter av behandlinger, inkludert forebyggende pleie, kosmetisk tannpleie , tannimplantater og komplekse restaureringer. Vårt team, bestående av noen av de beste tannlegene i Ungarn, jobber sammen med deg for å lage en behandlingsplan som passer dine behov og mål, og sikrer tannpleie av høy kvalitet på vår klinikk i Budapest.

RING MEG