tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Partnerskap mellom HELVETIC-CLINICS og UNICEF, takk på deres vegne.

HELVETIC CLINICS har inngått et partnerskap med UNICEF: For hver krone, og hvert implantat. Donerer vi €1 for å støtte UNICEF med deres arbeid for å utrydde polio på jorden.

Ett av 200 infiserte barn lider av irreversibel lammelse, og av disse paralyserte barna vil 5 til 10 % dø når pustemusklene deres blir immobile. Det finnes ingen kur for polio, men det kan forhindres ved hjelp av en vaksine som gis via munnen.

unicefI 1988 fastsatte den førtiførste Verdens Helseforsamling et vedtak for global utrydding av polio. Dette markerte starten på Global Polio Eradication Initiative (GPEI), frontet av nasjonale myndigheter og støttet av UNICEF samt andre partnere, inkludert Bill and Melinda Gates Foundation.

I dag har mer enn 10 millioner mennesker som ellers ville ha vært paralyserte, evnen til å gå. Det estimeres at mer enn 1,5 millioner barnedødsfall er blitt forhindret. Så snart polio er utryddet, kan verden feire et stort globalt gode som er til nytte for alle mennesker, uansett hvor de bor.

Kostnaden per vaksine er så lite som €1 per dose. For hver krone, og for hvert implantat vil HELVETIC CLINICS donere €1 (én vaksine) til UNICEF. La oss sammen utslette denne sykdommen fra verden, bli kvitt polio for alltid, og sørge for et bedre liv for tusenvis av barn.

RING MEG