tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Planmeca Panoramic røntgen

Overflødighet

Planmeca Panoramic røntgen

ProOne Panoramic

Det er ikke bare bildematerialet som er kostbart, men også de nødvendige omgivelsene (spesielle, skjermede rom osv.). Det er derfor vanskelig og kostbart å utstyre en tannklinikk med topp moderne teknologi. Hva skjer dersom røntgenmaskinen vår er i ustand? Dette har allerede skjedd én gang, og hele klinikken ble lammet – vi måtte sende pasientene våre til et billedsenter. Både CT-skanneren og Planmeca Panoramic tar panoramiske røntgenbilder. Disse maskinene kjøres samtidig vel vitende om at kun en brukes om gangen. Dette sikre systemet beskytter prosedyrene våre, i tilfelle den ene av maskinene ikke fungerer. Dette sikrer at pasientene våre alltid blir behandlet med samme nøyaktighet og profesjonalisme. Vet du om noen annen tannklinikk som tilbyr samme kvalitetstjeneste?

Planmeca Panoramic røntgen

Men åpen pasientposisjonering og inngang fra siden, minimeres feil forårsaket av feilaktig pasientposisjonering. Dette gir oss muligheten til å overvåke pasienten fritt, både forfra og fra siden. Sideinngang gir dessuten enkel tilgang for alle pasienter – stående eller sittende. Pasientposisjonering bistås av et trippelt laserstråle-system som angir de korrekte anatomiske posisjoneringene.

Autofokus – for perfekte panoramabilder hver gang

Den unike autofokus-funksjonen posisjonerer automatisk omdreiningspunktet, ved hjelp av bilder av pasientens sentrale fortenner. Holdepunkter i pasientens anatomi benyttes for å beregne plassering, noe som i praksis muliggjør feilfri posisjonering, og dermed i stor grad reduserer behovet for å ta bilder på nytt. Resultatet er et perfekt panoramisk røntgenbilde, hver eneste gang.

RING MEG