tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Implantatmerker

Megagen Tannimplantater

megagenMegagen har fabrikkert tannimplantater i mer enn 15 år. Det som er spesielt med Megagen implantater er deres enkelhet: – De behøver veldig få instrumenter for å installeres, og er godt tilpasset for pasienter og de fleste situasjoner.

Megagen tannimplantater som brukes på Helvetic Clinics i Budapest, er anerkjent blant tannleger for deres holdbarhet, gode toleranse, og høye osseointegrasjons-radering i kjevebeinet.

Megagen tilbyr livsgaranti på alle tannimplantatene de produserer, i tilfelle produksjonsfeil eller forkasting. Selvfølgelig kan også alle våre pasienter som blir behandlet i Budapest benytte seg av denne garantien.

Megagen er en av de ledende fabrikantene for implantater i Asia, og mer enn 6 millioner implantater har blitt satt inn, siden starten av firmaet. Laszlo Lukacs, tannimplantat spesialist og grunnlegger av Helvetic Clinics, møtte Megagen sine foretaksledere på et stort implantologi seminar i Asia. Etter mer enn 5 år med testing, har vi bestemt oss for å tilby disse tannimplantatene.

ASTRA TECH implantatsystem

Implantatmerker - AstratechAstractech-implantater er en berømt løsning for å erstatte manglende tenner – implantatenes Rolls Royce.

Astratech er et svensk implantatsystem som har eksistert i 41 år. Astratech-implantater er den mest risikofrie og varige løsningen for pasienter av følgende årsaker:

 • Selskapet har produsert implantater i mer enn 40 år, og vil utvilsomt komme til å tilby produktene sine i overskuelig fremtid
 • Alle Astra-implantater testes i laboratorium i 5 år før de lanseres på markedet
 • Gjennom sin kontinuerlige innovasjon har Astra lykkes i å produsere markedsledende implantater som oppfyller pasientenes behov så lenge som mulig
 • Implantatets struktur og overflatebehandling sikrer omfattende integrasjon i den menneskelige organisme og rask vevsforbindelse
 • Elementene forhindrer at bakterier spres, og dermed unngås bentap
 • Den koniske forbindelsen er så stram, at selv mikrobevegelser nesten ikke oppstår mellom de to flatene
 • Astra-implantater gir den høyeste kvalitet uten kompromiss, til en overkommelig pris
 • Kliniske komponenter som er del av AstraTech-systemet kommer med livstidsgaranti
 • AstraTech-implantater har rekordhøye suksessrater

Strauman Tannimplantater
straumannStraumann Tannimplantater er det største og mest kjente når det kommer til tannimplantater. Det finnes selvfølgelig mange implantat systemer, men ikke alle er like.

I over 60 år har Straumann vært et ledende selskap innenfor feltet tannimplantologi. Ved å vinne interesse fra andre profesjonelle hold verden over, og å ha troen på seg selv. I samarbeid med fremgangsrike internasjonale klinikker, slik som forskningsinstitutter og universiteter, har de mange banebrytende teknologier innenfor implantat tannlegekunsten de siste århundre. Straumann har valgt Helvetic Clinics som en strategisk partner for Ungarn.

 • Produsert i Sveits, nøyaktighet og kvalitet.
 • I mer enn 35 år er kliniske bevis etterfulgt av over 1.000 vitenskapelige offentliggjøringer.
 • Mer enn 14 millioner implantater plassert verden over
 • Et tillitsverdig merke i over 75 land
 • Livsgaranti for dine Straumann implantater

Helvetic Clinics har inngått et samarbeid med Straumann med mål om å bruke deres eksisterende portfolio, Roxolid SLActive, som er tilstandsformen til Straumanns kunst implantater. Roxolid er et unikt tannimplantat materiale, spesielt designet for bruk i tannimplantologi, en innovativt metall legering som inneholder titan og zirkonium. Det viser trekket av den høye osteokonduktive SLActive® overflaten og kombinerer høy mekanisk styrke med førsteklasses osseointegrasjon egenskaper.

Klinisk dokumenterte bevis illustrerer at Roxolid® SLActive® er Straumanns beste material overflate-kombinasjon, toppen av implantat utvalg og utallige av Straumanns mange implantat typer. Takket være det enestående, mekaniske og egenskapene ved overflatene tillater Roxolid® SLActive® klinikerne å velge mindre størrelser implantater. Som en konsekvens, – behandlingen av tannimplantater har potensialet til å være mindre invaderende.

Ved å behandle pasienter uten invaderende vekst prosedyrer, gir Helvetic Clinics muligheten til å tilby pasientene en hurtigere behandling. Unik overflate implantat for bedre forutsigbarhet og kortere helbredelsestid.
Sjekk denne videoen for å se hvordan Roxolid® SLActive® utrolige overflater fungerer: https://youtu.be/AFF8L8QKqu4?t=27s

RING MEG