tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Tannleger i Budapest Ungarn

Tannlege Budapest

Det fantastiske rykte som det ungarske tannlegearbeidet har opparbeidet seg, er godt underbygd og ekspertise-nivået i Budapest er like høyt som i Vest-Europa. Følgende to viktige og essensielle elementer, er i tillegg til utdanningsnivå, det som gjør en god tannlege i utlandet:

  • Erfaring
  • Ferdigheter

Erfaring – Våre tannleger i Budapest Ungarn

Våre ansatte er blant de beste tannlegene i Ungarn, med 7 til 8 års erfaring ved noen av de beste tannlegeklinikkene i Budapest. Når tannlegene våre fyller 40, vil de ha utført flere implantater, kroner, broer og avtrykk (som bestemmer kvaliteten av fremtidige proteser) enn det gjennomsnittlige lokale tannleger utfører i løpet av hele sin karriere.

Erfaringen til tannlegene våre, gjør at de kan stille nøyaktige diagnoser ved hjelp av røntgen eller CT-skann ved klinikken vår. Uansett hvilken type tannproblem du har, kan du være sikker på at tannlegene våre allerede har behandlet lignende, og mye mer kompliserte tilfeller.

Hos Helvetic Clinics Budapest er både tannlegene, kirurgene og assistentene ansatt på fulltid. Dette sikrer profesjonalisme og integritet hos våre ansatte, og i våre tjenester.

Om våre tannleger i Budapest: Dr. Peter og Laszlo LUKACS

Perfeksjonisme

Dr. Peter og Laszlo LUKACS leder klinikken og tannlegene. De har klart å opprette et stressfritt miljø og en atmosfære som skiller seg tydelig fra den man finner i de fleste andre klinikker. Doktorene er brødre og kvalifikasjonene, ferdighetene og erfaringen dem til sammen er imponerende (bakgrunnen til Dr. Lukacs).

Deres personlige filosofi innebærer å strebe etter å gi et smil til alle pasienter, både bokstavelig og i overført betydning. De veileder tannlegene gjennom opplæring og spesialiseringen deres.

Peter Lukacs er veileder i konservativ tannlegevitenskap og protetikk, mens Laszlo Lukacs er veileder i periodonti. Autorisering gis av universitetene basert på kriterier som er utarbeidet av den statlige reguleringen 122/2009 (VI. 12.). Klinikken vår har en spesialautorisasjon som gjør oss til et offisielt opplæringssenter for Semmelweiss University.
tannleger i budapest ungarn

Vi har som målsetning å løse våre pasienters tannproblemer med en enestående grad av ekspertise. Vi er stolte over å kunne tilby topp moderne utstyr, og tannlegevitenskap i humane og komfortable omgivelser. I tillegg til å ha et utmerket forhold mellom pasient og tannlege.

Dr. Lukacs sørger for at du er i gode hender med vårt profesjonelle team av tannleger, implantologer og odontologer. Alle pasienter får en varm velkomst og blir tatt vare på, og veiledet gjennom alle stegene i behandlingen.

Hos Helvetic Clinics får du en personlig tjeneste. Du er ikke bare “nok en pasient”, men du blir behandlet og ledsaget under behandlingen av et team bestående av enestående tannleger og personale, som står til din tjeneste gjennom hele prosessen.

Bruk Helvetic Clinics som din tannlege i Budapest, Ungarn

Ikke ta sjanser med tannlegebehandlingen din. Helvetic Clinics er rangert som en av de beste tannklinikkene i verden.

HVORFOR VELGE HELVETIC CLINICS

VURDERT SOM NR. 1 I EUROPA

SERTIFIKATER

PASIENTOMTALER

Helvetic Clinics og Unicef

[embedsocial_schema id="4f4891f386656fb67313fb22bbf868a7cfee264a"]
RING MEG