tannreiser
tannbehandling i utlandet
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Tannreiser
Tannimplantate Ungarn Pris
Tannlege Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk budapest Helvetic Clinics
tannklinikk ungarn
tannklinikk Helvetic clinics

Tannleger i Budapest Ungarn

Tannlege Budapest

Det fantastiske rykte ungarsk tannlegearbeid har opparbeidet seg er godt underbygd og ekspertisenivået i Budapest er like høyt som i Vest-Europa. Følgende to viktige og essensielle elementer, i tillegg til utdanningsnivå, er det som utgjør en god tannlege i utlandet:

  • Erfaring
  • Ferdighet

Erfaring – Våre tannleger i Budapest Ungarn

Våre ansatte er blant de beste tannlegene i Ungarn med 7 til 8 års erfaring ved noen av de beste tannlegeklinikkene i Budapest. Når tannlegene våre fyller 40, vil de ha utført flere implantater, kroner, broer og avtrykk (som bestemmer kvaliteten av fremtidige proteser) enn det gjennomsnittlige lokale tannleger utfører i løpet av hele karrièren sin.

Erfaringen hos tannlegene våre i Ungarn gjør at de kan stille nøyaktige diagnoser ved hjelp av røntgen eller CT-skann ved klinikken vår. Uansett hvilken type tannproblem du opplever kan du være sikker på at tannlegene våre allerede har behandlet lignende og mye mer kompliserte tilfeller.

Hos Helvetic Clinics Budapest er både tannlegene, kirurgene og assistentene ansatt på fulltid, ulikt hos noen av de ungarske tannklinikkene der midlertidige ansatte tilkalles ved behov. Dette sikrer profesjonalisme og integritet hos våre ansatte og i våre tjenester.

Om våre tannleger i Budapest: Dr. Peter og Laszlo LUKACS

Perfeksjonisme

Dr. Peter og Laszlo LUKACS leder klinikken og tannlegene. De har klart å opprette et stressfritt miljø og en atmosfære som skiller seg tydelig fra den man finner i de fleste andre klinikker. Doktorene er brødre og kvalifikasjonene, ferdighetene og erfaringen dem til sammen er imponerende (bakgrunnen til Dr. Lukacs). Deres personlige filosofi innebærer en streben etter å fremkalle et smil hos alle pasienter, både bokstavelig og i overført betydning. De veileder tannlegene gjennom opplæringen og spesialiseringen deres. Peter Lukacs er veileder i konservativ tannlegevitenskap og protetikk, mens Laszlo Lukacs er veileder i periodonti. Autorisering gis av universitetene basert på kriterier utarbeidet av den statlige reguleringen 122/2009 (VI. 12.). Klinikken vår har en spesialautorisasjon som gjør oss til et offisielt opplæringssenter for Semmelweiss University.
tannleger i budapest ungarn

Vi har som målsetning å løse pasientenes tannproblemer med en enestående grad av ekspertise. Vi er stolte over å kunne tilby topp moderne utstyr og tannlegevitenskap i humane og komfortable omgivelser, i tillegg til å utvikle et utmerket forhold mellom pasient og tannlege.

Dr. Lukacs sørger for at du er i gode hender med vårt profesjonelle team av tannleger, implantologer og odontologer. Alle pasienter mottar en varm velkomst og blir tatt vare på og veiledet gjennom alle stegene i behandlingen. Dette er i sterk kontrast til den overfylte atmosfæren i de beryktede “tannfabrikkene” noen tannklinikker i Budapest har blitt. Hos Helvetic Clinics får du en personlig tjeneste. Du er ikke bare “nok en pasient”, men du blir behandlet og ledsaget under behandlingen din av et team bestående av enestående tannleger og personale som står til din tjeneste gjennom hele prosessen.

Bruk Helvetic Clinics som tannlege i Budapest Ungarn

Ikke ta sjanser med tannlegebehandlingen din. Helvetic Clinics er rangert som en av de beste tannklinikkene i verden.

HVORFOR VELGE HELVETIC CLINICS

VURDERT SOM NR. 1 I EUROPA

SERTIFIKATER

PASIENTOMTALER

Helvetic Clinics og Unicef