tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Tannbehandling i utlandet

Hos Helvetic Clinics tilbyr vi den beste tannbehandlingen i utlandet, til lavest mulig pris, uten å gå på akkord med kvaliteten.

Når du får utført din tannbehandling hos Helvetic Clinics, blir du ivaretatt av de beste tannlegene, som følger strenge rutiner og prosedyrer. Utstyret vårt, er av topp kvalitet, og er nøye utvalgt.

Tannbehandling i utlandet hos Helvetic Clinics

Vi vet hvor viktig det er for både deg og tannlegen, at du er komfortabel og avslappet under behandlingen. Derfor har vi på Helevtic Clinics retningslinjer som sier at vi ikke bruker mer enn seks timer per dag på tannbehandlingen din. I mellom hver operasjon, får du en 20 minutters pause. Og ikke minst har vi det beste utstyret man kan få, noe som gjør at tannlegene kan hjelpe deg både raskt, og best mulig.

Tannimplantater, bedøvelsesmiddel, keramikk, kunstige ben, sting: Våre tannleger re-evaluerer jevnlig alt det de bruker, da teknologien hele tiden forbedres. Våre verdier sier vi ikke skal gå etter å være pionerer som tester det siste nye for enhver pris. Men evaluerer om det er sikkert, varig og ikke minst risiko fritt. Derfor har vi styremøte hver 18 mnd. i Sveits, for å se om det er noe som bør oppgraderes eller erstattes.

I vår tannklinikk tilbyr vi deg hverken kinesisk amalgam, eller kunstig benmateriale fra India. For både din og vår egen komfort og sikkerhet, benytter vi kun de beste internasjonale merkene. Noen av disse er:

Tannlegestoler

tannbehandling i utlandet

KaVo streber mot fremragende kvalitet innen tannbehandling. Firmaet har hovedkontoret sitt i Tyskland, og har i mer enn 100 år vært kjent for produksjon av innovativt tannlegeutstyr i høyeste kvalitet. KaVo har siden oppstarten hatt en ledende posisjon i markedet, gjennom produksjon og markedsføring av produkter og behandlinger innen tannpleie.

Planmeca - tannbehandling i utlandet

Planmeca – fra visjon til fremragende kvalitet. Planmeca tannlegestoler er produsert i Finland med den aller nyeste design og teknologi. Disse stolene tilbyr pasientene et flott, ergonomisk og behagelig miljø. Stolens svingfunksjon gjør det enkelt å tilpasse posisjonen, noe som muliggjør stressreduksjon og mer komfort under kirurgi.


Luper og optiske produkter

Carl-Zeiss - beste tannbehandling i utlandet

Carl Zeiss har helt siden 1846 stått for tradisjon og historie. Carl Zeiss meditec AG er et av de største medisinske selskapene i verden. Selskapet tilbyr innovative visualiseringsløsninger innen mikrokirurgi. Selskapet har seks kontorer over hele verden, og mer enn halvparten av arbeidsstyrken, 2400 medarbeidere, har base utenfor Tyskland. Zeiss er verdensledende innen presisjonskirurgi, og er det naturlige valget for de beste tannlegene.


Måleinstrumenter for komplekse tannoperasjoner

Arcus-Digma-II-de-chez-KaVo

Arcus Digma II er et unikt produkt utviklet av KaVo Tyskland. Denne enheten måler og registrerer kjevens bevegelser og posisjoner helt nøyaktig. Arcus Digma II gir tannleger muligheten til å måle, og deretter overføre pasientens data både raskt og nøyaktig, for å kunne gjennomføre estetisk og funksjonell restaureringsarbeidet. Laboratoriet må ha samme utstyr dersom systemet skal fungere.
Selv om dette er en nødvendig teknikk innen moderne tannbehandling, er kostnadene for å implementere Arcus så høye, at kun de aller beste klinikkene kan tilby denne behandlingen til pasientene sine.


Sterilisering av tanninstrumenter

Autoclave-Melag

Melag – innovasjon og kvalitet. Selskapet er stolt av sitt rykte som produsenter av kvalitetsprodukter laget i Tyskland. Her følger et utdrag fra selskapets nettside som sammenfatter filosofien deres: «Vi har aldri vurdert å flytte produksjonen til lavtlønnede land. Andre selskaper rapporterer ofte om at en slik relokasjon fører til besparelse, men dette går gjerne ut over kvaliteten. Vi har dessuten stått imot trenden om å utvide sortimentet til å inkludere produkter som ikke er del av kjernekompetansen vår: kirurgisk hygiene.»


Kirurgiske og motoriserte enheter

KaVo-Allemagne-motorisations

KaVo er med mer enn 100 års erfaring en global markedsleder innen tannbehandling. Selskapet tilbyr teknologi som kontinuerlig sørger for mer presise behandlinger og metoder.

WH-Autriche

  • W&H Østerrike

W&H har hovedkontor i Bürmoos i Østerrike, og er en av verdens ledende produsenter innen tannmedisinske instrumenter og enheter for overføring, tannrestaureringer og protetikk. W&H har blitt en av de største globale aktørene, takket være en sterk forpliktelse innen forskning og utvikling, visjon og sosialt ansvar, sammen med en lang rekke innovative produkter og service-løsninger.


Tannimplantater

Astratech

  • Astratech Sverige, et datterselskap til Dentsply USA

Implantatsystemet Astratech er et av de best dokumenterte implantatene i verden. Ved å velge tannimplantater fra Astratech Dentsply, kan man være sikker på at man får trygge og pålitelige resultater. Implantatets overflate er behandlet med Astratech-patentert fluor som er utviklet for å øke benmassen og fremskynde helbredelsen. Dette resulterer i en sterk forbindelse mellom benet og tannimplantatet.

  • Megagen

Megagen har vært en fabrikant for tannimplantater i mer enn 15 år. Det som er spesielt med Megagen implantater, er deres enkelhet – De behøver veldig få instrumenter for å installeres, og er godt tilpasset for pasienten og de fleste situasjoner.

  • Straumann

I over 60 år har Straumann vært et ledende selskap innenfor feltet tannimplantologi, ved interesse fra andre profesjonelle hold verden over, og å ha troen på seg selv. I samarbeid med fremgangsrike internasjonale klinikker, som forskningsinstitutter og universiteter, har de mange banebrytende teknologier innenfor implantat tannlegekunsten. Straumann har valgt Helvetic Clinics som en strategisk partner for Ungarn.


Benerstatning

Geistlich

Geistlich Bio-Oss er markedsleder innen naturlig benerstatning for regenererende tannbehandling. Den bemerkelsesverdige likheten med menneskelig ben, gjør dette til et naturlig valg for regenererende tannbehandling over hele verden. Tallene snakker for seg selv: produktene anvendes hvert 28. sekund, omtrent 2500 ganger om dagen. Mer enn 4 millioner pasienter er blitt behandlet med disse produktene i mer enn 25 år.


Sement, komposittmateriale og keramikk
GC-Japon

GC ble grunnlagt i 1921 og ble i 2004 det attende selskapet til å motta “Japan Quality Medal”, den høyeste prisen innen anerkjennelse av kvalitetskontroll i Japan. GC oppfyller de høyeste kvalitetsstandardene over hele verden; ISO 9001, ISO 1994, ISO 14001 og ISO 13485. GC-produkter blir solgt i mer enn 100 land. Som et ledende selskap innen tannhelse, tilbyr GC kvalitetsprodukter og -tjenester til alle tannleger i Europa. GC-produktene selges i Europa via datterselskapet GC International, med hovedkontor i Lucerne, Sveits.

Emax-Ivoclar-Vivadent-Suisse-Liechtenstein

Verdiene til Ivoclar Vivadent er basert på tre nøkkelprinsipper: Lidenskap, visjon og innovasjon. Disse definerer selskapets ledelse, og avgjør hvordan dagens avgjørelser skal tilby løsninger for morgendagens tannbehandling. Ivoclar Vivadent opererer innen en rekke produktområder, men er spesielt kjent for sitt IPS e.max® Lithium Disilicate-system. Dette er et unikt system som kombinerer estetikk og ekstremt resistente materialer innen metallfri glasskeramikk. Innarbeidet i patentet til Ivoclar Vivadent er skjønnhet og styrke.


Anestesi3M-ESPE-Allemagne

3M har utviklet klinisk dokumentert lokalanestesi i mer enn 50 år. 3M har utviklet en lang rekke anestesiprodukter for effektiv smertekontroll som er i bruk over hele verden. 3M-produkter er internasjonalt kjent for å være nøye testet, effektive og godt mottatt av pasienter.

Du fortjener den beste tannbehandling i utlandet! Vi garanterer at vi aldri går på akkord med kvalitet. Klinikkene våre benytter kun førsteklasses produkter.

HVORFOR VELGE HELVETIC CLINICS

VURDERT SOM NR. 1 I EUROPA

SERTIFIKATER

PASIENTOMTALER

Helvetic Clinics og Unicef

RING MEG