tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

ROTBEHANDLING HOS HELVETIC CLINICS BUDAPEST

Endodonti – rotfylling ved Tannklinikk i Ungarn, Helvetic Clinics Budapest

Endodonti er spesialisert tannpleie som fokuserer på behandling av tennenes indre vev gjennom rotfylling. Dette omfatter behandling av tannpulpa (både reversible og ikke-reversible tilstander), nekrose og infeksjoner i tannrot og -hule. Endodontister er spesialiserte tannleger som behandler døde eller skadede tenner ved hjelp av avanserte rotkanalteknikker. Hos Helvetic Clinics Budapest, en ledende tannklinikk i Ungarn, er våre eksperter opplært til å utføre presise endodontiske behandlinger for å bevare tennenes helse og funksjon.

Rotbehandling

Presisjonsarbeid i tannlegestolen

I tvilstilfeller

Dersom du har vondt i en tann eller i et hull som allerede er behandlet, bør du umiddelbart konsultere en tannlege som er spesialist innen endodonti. Ved Helvetic Clinics i Ungarn vil endodontistene våre avgjøre om rotbehandling er påkrevd, ved å undersøke tennenes tilstand med røntgen. Det er nødvendig å identifisere og behandle en infeksjon raskt. Uten ytterligere behandling kan det bli nødvendig å sette inn et implantat eller en bro.

Hvordan utføres en rotbehandling

En rotbehandling starter med en grundig rens av tannens skadede område, normalt under lokalbedøvelse. Så snart endodontisten når pulpkammeret, kan ytterligere bedøvelse settes direkte i tannens nerve for å eliminere smerte. Tenner som delvis er nekrotiske vil generelt sett være veldig sensitive før nervene er fjernet. Endodontisten fjerner deretter det infiserte vevet i tannpulpaen, samt nervevev fra roten. Deretter rengjøres området for å gjøre det klart til å fylle rotkanalen. Så snart tannen er preparert og de indre deler er nøye desinfisert, vil endodontisten fylle rotkanalen og lukke åpningen med en midlertidig fylling. Ved neste besøk ved klinikken vil endodontisten fjerne den midlertidige fyllingen, og erstatte den med en passende base før tannen normalt dekkes med en krone. Etter behandlingen skal tannen være strukturelt sterk og smertefri, fordi nervene er fjernet. Rotbehandling kan synes å være en triviell behandling, men dette er absolutt ikke tilfelle.

Dette er grunnen til at endodontistene hos Helvetic Clinics i Ungarn utfører disse behandlingene under et mikroskop (8X). Endodontistene våre behandler dessverre ofte pasienter som har fått denne behandlingen tidligere, hos en allmennpraktiserende tannlege som ikke har gjort en tilstrekkelig nøyaktig jobb. Disse pasientene kommer til oss på grunn av smerte eller komplikasjoner som infeksjoner eller betennelse i tennene.

Du fortjener det beste! Sjekk priser på rotfylling i utlandet hos oss >>

Hvor mye koster en rotfylling ved Helvetic Clinics i Ungarn?

Prisen på en rotfylling ved Helvetic Clinics i Ungarn er €165 pr kanal.

Hvor lang tid tar en rotfyllingsbehandling ved Helvetic Clinics?

En rotfylling ved Helvetic Clinics varer vanligvis noen timer.

Er en rotfylling smertefull ved Helvetic Clinics?

Hos Helvetic Clinics bruker vi moderne anestesiteknikker når vi gjør rotbehandlinger, for å sikre minimalt med ubehag. De fleste pasienter opplever lite eller ingen smerte under prosedyren.

Hvilken etterbehandling anbefales for en rotfyllingsbehandling ved Helvetic Clinics?

Etter en rotfylling ved Helvetic Clinics i Budapest, anbefales det at pasienten unngår å tygge med eller skåne den behandlede tannen til den er fullstendig restaurert med permanent fylling eller krone. God munnhygiene og regelmessige tannlegebesøk anbefales selvfølgelig også.

HVORFOR VELGE HELVETIC CLINICS

VURDERT SOM NR. 1 I EUROPA

SERTIFIKATER

PASIENTOMTALER

Helvetic Clinics og Unicef

RING MEG