tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Tannbroer

Dersom pasienten ikke vil, eller ikke kan få et implantat etter tanntrekking kan den manglende tannen erstattes av en bro. Dette er en fast, restaurerende behandling som benyttes for å erstatte en eller flere manglende tenner.

Tomrommet som har oppstått på grunn av den manglende tannen, kan gjøre at de nærliggende tenner roterer eller flytter seg mot den ledige plassen, noe som resulterer i dårlig okklusjon. Ubalansen som en manglende tann kan forårsake, kan føre til sykdommer i tannkjøttet eller i temporomandibularleddet. I tillegg til å endre smilet ditt, kan en manglende tann også påføre ekstra spenning på nærliggende tenner.

Tannbroer

3-leddet tannbro der 2 tenner sitter fast mens den mellomste tannen fyller mellomrommet.

Tannbroer benyttes normalt for å erstatte en eller flere manglende tenner, og fyller opp tomrommet der det mangler tenner. Broen sementeres fast i de naturlige tennene eller implantatene som omgir tomrommet, og som fungerer som broanker. En mellomliggende tann som støttes av de to nærliggende kunstige tennene legges til denne protetiske enheten.

Akkurat som med kroner, har du valget mellom ulike materialer i broen. Tannlegen din kan hjelpe deg med å avgjøre hva du bør bruke, basert på hvor det mangler en eller flere tenner, funksjon, estetikk og kostnad. En bro kan enten lages i porselen fusjonert til metall, zirkonium eller e-max. Forskjellene mellom de tre typene forklares i seksjonen om tannkroner.

Du fortjener det beste! Helvetic Dental Clinics – tannbroer i utlandet.

HVORFOR VELGE HELVETIC CLINICS

VURDERT SOM NR. 1 I EUROPA

SERTIFIKATER

PASIENTOMTALER

Helvetic Clinics og Unicef

RING MEG