tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Tannklinikker i utlandet – Helvetic Clinics

Tannklinikker i utlandet – Helvetic Clinics – Kvalitet i første rekke

På grunn av de stadig økende kostnaden på tannpleie i Vest-Europa, har Helvetic Clinics bestemt seg for å tilby den aller beste tannbehandling i utlandet, til en overkommelig pris.

Våre tannklinikker i Ungarn.

tannklinikker i utlandet

Tannklinikkene våre skiller seg fra alle andre klinikker i verden når det kommer til nøkkelkriterier som kvalitet på tjenestene, bruk av den beste teknologien, høyst dyktige og erfarne tannleger og strenge behandlingsregler. Disse reglene er stiftet i Sveits og er godt implementert av alle tannlegene og øvrig personale i alle klinikkene våre.

Hos Helvetic Clinics Budapest, vår tannklinikk i Ungarn, vil du alltid motta en varm velkomst, og oppfølging av den samme tannlegen gjennom hele behandlingen din. Vi legger stor vekt på å være til stede for pasientene våre under hele prosessen, og tilbyr en personlig tjeneste. Vi tar oss tid til å lytte til dine bekymringer, svare på spørsmålene dine Norsk og forklare de skreddersydde løsningene til dine behov, slik at du kan være sikker på at du har tatt det riktige valget til din tannbehandling i utlandet.


Kun de mest profesjonelle tannlegene jobber hos Helvetic Clinics:

  • Kvalifiserte yrkesutøvere: Tannlegene våre har kvalifikasjoner fra de beste lokale og internasjonale universitetene og tannlegeskolene.
  • Spesialisering: Tannlegene våre er ikke vanlige tannleger som kun utfører behandlinger i forbindelse med tannsykdommer, tannimplantat og kosmetisk kirurgi. Hos Helvetic Clinics vil du få både diagnose og behandling fra en spesialist. Spesialistene og implantologistene våre er publisert i verdens mest prestisjetunge medisinske journaler, og holder forelesninger og seminarer hos de beste universitetene i Ungarn og i utlandet.

Kun de beste kvalitetsvarene blir brukt hos Helvetic Clincs:

  • Tannimplantat: Hos Helvetic Clinic tilbyr vi aldri lavkostnadsimplantater. I stedet har vi valgt ut implantater i kvalitetsmerker. Hvert implantat kommer med en helt unik kode slik at det i fremtiden kan spores av en hvilken som helst tannlege hvor som helst i verden. I tillegg kommer implantatene våre med en livstidsgaranti fra produsenten.
  • Tannproteser: De fleste lavkostnadsklinikkene sender dine tannavtrykk til protetiske laboratorier i India eller Kina for analyse uten noen forsikring om kvaliteten på eller kilden til materialene som er brukt. Hos Helvetic Clinics produseres tannkronene i de beste laboratoriene, i henhold til våre spesifikasjoner angående bruk av porselen, keramikk eller e-max.

På grunn av den enorme suksessen med Helvetic Clinics tannklinikker i Budapest for de europeiske pasientene, Helvetic Clinics driver nu også “Centre Dentaire Ferney Voltaire”, en tandklinik i Frankrig, lige på grænsen til Schweiz (Ferney Voltaire).”

HVORFOR VELGE HELVETIC CLINICS

VURDERT SOM NR. 1 I EUROPA

SERTIFIKATER

PASIENTOMTALER

Helvetic Clinics og Unicef

RING MEG