tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

tannlegereiser UNGARN BUDAPEST

Organisering av din tannlegereiser til Budapest

Tannlegereiser steg 1: få en behandingsplan

Dersom du ønsker tannbehandling i Budapest i Ungarn, bes du om å sende inn en prisforespørsel slik at en av representantene våre hos Helvetic Clinics kan kontakte deg med all nødvendig informasjon. De vil dessuten kunne svare på alle spørsmål du måtte ha.

Har du allerede fått et tilbud på tannbehandling eller røntgen av tennene dine?

I tilfelle bes du om å sende oss følgende:

    • Røntgenbilder
    • Bilder av tennene dine
    • Informasjon om tannbehandlingen du ønsker

Du kan klikke her for å be om et tilbud og sende filene dine.

OPG er en komplett skanning av tennene dine, kjeven (øvre og nedre) og bihulene. Det er dermed en god måte for å identifisere hva slags tannbehandling du trenger. Det er imidlertid ikke tilstrekkelig for å fastslå en presis behandlingsplan. Dersom du trenger benforøkelse må du sannsynligvis ta et CT-skann i 3D.

Disse kravene er viktige, men de kan ikke erstatte en konsultasjon ved klinikken. En av tannspesialistene våre har ansvar for tannpleien i løpet av oppholdet ditt.

Tannlegereiser steg 2: transport og overnatting i Budapest

I løpet av den innledende konsultasjonen, før selve tannbehandlingen, vil representanten vår gi deg de beste tilgjengelige datoene for ditt besøk hos tannklinikken vår; denne konsultasjonen er gratis. Så snart du har valgt dato bør du bestille flybillett til Budapest og sende oss opplysninger om flyvningen: flynummer, planlagt ankomsttid og terminal. Så snart vi har mottatt denne informasjon vil vi bekrefte og sende deg en e-post med et sammendrag av din reise, inkludert datoer og overnatting (dersom dette er bestilt hos et av våre partnerhoteller). Vi svarer alltid og bekrefter e-postene vi mottar. Dersom du har sendt oss informasjon via e-post, og ikke har mottatt et svar eller en bekreftelse innen 48 timer, er du velkommen til å kontakte oss igjen.

tannlegereiser Budapest tannlegereiser Ungarn

Klinikken vår ligger i samme bygning som Twelve Revay Hotel, midt i sentrum av Budapest og bokstavelig talt mindre enn et minutts gange fra operahuset og 3 minutter fra basilikaen. Vi har forhandlet frem en særlig god pris for pasientene våre i Twelve Revay Hotel, herunder er den første natten gratis. Dog kan du selvfølgelig selv bestemme hvor du ønsker å bo.

Ved å klikke på hotell-lenken i menyen finner du vårt utvalg av hoteller. Det finnes mange hoteller i Budapest, men denne listen angir de som Helvetic Clinics har fremforhandlet en spesialpris med – kun for våre pasienter. For å dra nytte av disse fordelaktige prisene, må bestillingen din skje via oss.

Tannlegereiser steg 3: ankomst i Budapest

  • Uansett hvilken terminal du kommer til (flyplassen i Budapest har to terminaler)…
  • Uansett hvilken dag du kommer…
  • Uansett hvilket tidspunkt du kommer på…

…vil en representant fra Helvetic Clinics være der for å gi deg en varm velkomst i forkant av din tannbehandling. En sjåfør henter deg på flyplassen og kjører deg til hotellet, helt kostnadsfritt. Det samme gjelder returen; uansett når du skal dra, uansett om du drar via tog, fly eller buss, vil vi gjøre det enkelt og stressfritt for deg. Hele prosessen rundt fiksing av tenner i utlandet er rask og smertefri.

Vårt lokale team sørger for at din tannlegereiser til Budapest blir så behagelig som mulig.

Helvetic Clinics i Budapest er rangert som den beste tannklinikken i Europa, se på videoen.
Ikke gjør tannlegeturen din til et mareritt. Som tusenvis av engelskspråklige pasienter kan du også stole på Helvetic Clinics Budapest

Hva er fordelene med en tannlegereiser til Ungarn sammenlignet med andre land?

Fordelene med en tannlegereiser til Ungarn sammenlignet med andre land er:

Rimelig pris: Tannpleie i Ungarn er generelt billigere enn i andre vestlige land, noe som gjør Ungarn til det ideelle reisemålet for tannlegereiser.

Tilgjengelighet: Ungarn er lett tilgjengelig fra mange europeiske land takket være sine velutviklede fly- og jernbaneforbindelser. Dette gjør tannlegereiser til Ungarn praktisk for mange internasjonale pasienter.

Redusert ventetid: I motsetning til enkelte land hvor ventetidene for tannlegetimer kan være lange, er det generelt mulig å få time raskt i Ungarn, ikke nøl med å kontakte vår tannklinikk Helvetic Clinics for mer informasjon.

Full støtte: Noen tannklinikker i Ungarn som Helvetic Clinics tilbyr overnatting, transport og assistanse under oppholdet, noe som gjør det enklere å organisere tannlegereiser.

Hvordan forbereder og planlegger jeg tannlege turen min til Ungarn?

For å forberede deg på tannlegereiser til Ungarn, er det mest kompliserte å velge datoen for reisen din! Helvetic Clinics-teamene tar seg av resten!

Hvilke dokumenter og formaliteter kreves for en tannlegereiser til Ungarn?

Her er en liste over dokumenter og formaliteter som vanligvis kreves for en tannlegereiser til Ungarn:

Pass: Et gyldig pass kreves for å reise til Ungarn. Sørg for at passet ditt er gyldig under hele oppholdet.

Visum: Hvis du er statsborger i et land utenfor EU eller Schengen-området, må du kanskje få visum for å reise inn i Ungarn. Sjekk visumkravene for din nasjonalitet med den ungarske ambassaden eller konsulatet i ditt land.

Tannjournaler: Send oss dine nylige tannjournaler, for eksempel røntgenbilder, fotografier og behandling dokumenter, hvis tilgjengelig. Dette vil hjelpe våre tannleger i Ungarn bedre å forstå din tannhistorie og planlegge behandlingen din.

Informasjon om overnatting og transport i Ungarn: Bare fortell oss dine datoer og klokkeslett for ankomst til Ungarn. Helvetic Clinics vil ta seg av å organisere overnatting og transport til og fra Budapest flyplass.

Medisinliste: Hvis du tar medisiner regelmessig, ta med en oppdatert liste over medisinene dine på tannlegereiser til Budapest.

Til slutt er det viktig å sjekke de spesifikke kravene for hjemlandet ditt og sørge for at alle dokumenter er i orden før du drar på tannlegereiser til Ungarn.

Hva er de vanligste tannbehandlingene som utføres under en tannlegereiser til Ungarn?

De vanligste tannbehandlingene som utføres under en tanntur til Ungarn er generelt:

Tannimplantater i Ungarn er populære på grunn av deres rimelige kostnader og ferdighetene til lokale tannleger.

Tannkroner i Ungarn, ofte brukt for å forbedre estetikken og funksjonen til tennene.

Tannbroer i Ungarn for å erstatte en eller flere manglende tenner ved å stole på tilstøtende tenner eller tannimplantater.

tannfasetter i Ungarn brukes ofte til å rette opp problemer med farge, form, størrelse eller justering av tenner.

Rotkanalbehandlinger, utført for å eliminere infeksjon og beskytte tenner skadet av tannråte.

Tannproteser i Ungarn, avtakbare enheter som brukes til å erstatte manglende tenner og gjenopprette tyggefunksjon og smileestetikk.

Tannbleking i Ungarn, kosmetisk prosedyre som tar sikte på å lysne fargen på tennene ved hjelp av blekemidler.

Oral kirurgi: Vanlige orale kirurgiske prosedyrer i Ungarn inkluderer ekstraksjon av visdomstann, periodontal kirurgi, apikoektomi og beintransplantasjon.

Periodontal pleie rettet mot å behandle og forebygge tannkjøttsykdommer, som gingivitt og periodontitt.

HVORFOR VELGE HELVETIC CLINICS

VURDERT SOM NR. 1 I EUROPA

SERTIFIKATER

PASIENTOMTALER

Helvetic Clinics og Unicef

RING MEG