tannreiser
tannbehandling i utlandet
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Tannreiser
Tannimplantate Ungarn Pris
Tannlege Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk budapest Helvetic Clinics
tannklinikk ungarn
tannklinikk Helvetic clinics

Hvorfor velge Helvetic Clinics ?

Hos Helvetic Clinics gjør vi alt vi kan for å sørge for at din reise til Ungarn blir så behagelig som mulig. Vi vet at vårt kontinuerlige fokus på detaljer er veldig viktig, og vi gjør vårt ytterste for at du skal få den mest tilfredsstillende tannpleien til en rimelig pris:

Hvorfor velge Helvetic Clinics ?

  • Laboratoriet vårt er selvstandig og  ligger i samme bygning som klinikken. Tannprotesene dine lages i det beste laboratoriet i Ungarn, og sannsynligvis også i Europa. Les mer her.
  • Teamet vårt er av ypperste kvalitet. Dersom det er nødvendig for din behandling vil du trolig møte flere spesialister; en implantolog, en periodontist, en spesialist i rekonstruktiv tannkirurgi, en kjeve-ansiktskirurg eller en ortodontist. Les mer her.
  • For din sikkerhet har vi det mest moderne utstyret fra verdenslederne innen medisinsk teknologi, med ISO 9001-sertifisering.
  • For din komfort ligger klinikken i en unik bygning som er ombygget for å huse både Helvetic Clinics Budapest, laboratoriet Artifex og et helt nytt hotell, 12 Revay Hotel. Les mer her.
  • Vi tilbyr den mest omfattende og samlede garanti for din tannbehandling, bedre enn noen annen tannlege eller tannklinikk i Budapest og resten av Ungarn. Les mer her.

Tallene snakker for seg selv:

  • 80 % av pasientene som har en innledende konsultasjon hos oss, i tillegg til innledende konsultasjoner ved andre tannklinikker i Budapest, ender opp med å velge Helvetic Clinics
  • En av tre pasienter kontakter oss for å si takk etter at de er kommet hjem
  • Halvparten av pasientene kommer til oss etter anbefaling av en slektning eller en venn som tidligere har mottatt tannpleie ved våre klinikker
  • 90 % av pasientene som kommer til oss for en gratis, innledende konsultasjon bestemmer seg for å starte behandlingen umiddelbart
  • 99,99 % tilfredshet – pasientene er våre beste ambassadører. Se selv hva som sies om oss på nettet. Les mer her.

En av grunnene til denne suksessen er at tannlegene våre ikke føler seg presset til å selge. I stedet tar de seg tid til å forklare den mest aktuelle behandlingplanen for deg, og sørger deretter for at behandlingen er vellykket. Vi tilhører en sveitsisk gruppe, noe som gjør at teamet vårt slipper det daglige presset når det gjelder omsetning. Noen av medlemmene i teamet vårt har tidligere erfaring fra andre tannklinikker som er mer orienterte mot masseturisme innen tannpleie. De har gitt oss innsikt og bekreftet vår overbevisning som at det riktige valget er å skille seg ut og ta seg tid til å tilby pasientene den best mulige behandlingen.

Hvorfor er vi unike?

Fordi vi vet at du er vår beste ambassadør. Vi foretrekker å fokusere på deg, din pleie og tjenestene vi tilbyr heller enn å investere stort i markedsføring og annonsering. Vi setter vår lit til dine anbefalinger. Ved å velge Helvetic Clinics til din tannbehandling kan du være trygg på at du mottar den aller beste tannpleien fra de beste tannspesialistene; alle tannlegene våre har sitt eget spesialfelt innen moderne tannpleie, noe som gjør Helvetic Clinics til en av de beste tannklinikkene i Ungarn.

HVORFOR VELGE HELVETIC CLINICS

VURDERT SOM NR. 1 I EUROPA

SERTIFIKATER

PASIENTOMTALER

Helvetic Clinics og Unicef