tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Hvorfor velge Helvetic Clinics ?

Hos Helvetic Clinics gjør vi alt vi kan for å sørge for at din reise til Ungarn blir så behagelig som mulig. Vi har hele tiden fokus på detaljene, og vi gjør vårt ytterste for at du skal få den beste tannpleien til en rimelig pris

Hvorfor velge Helvetic Clinics?

  • Laboratoriet vårt er selvstandig og  ligger i samme bygning som klinikken. Tannprotesene dine lages i det beste laboratoriet i Ungarn, og sannsynligvis også i Europa. Les mer her.
  • Teamet vårt er av ypperste kvalitet. Dersom det er nødvendig for din behandling vil du trolig møte flere spesialister; en implantolog, en periodontist, en spesialist i rekonstruktiv tannkirurgi, en kjeve-ansiktskirurg eller en ortodontist. Les mer her.
  • For din sikkerhet har vi det mest moderne utstyret fra verdenslederne innen medisinsk teknologi, med ISO 9001-sertifisering.
  • For din komfort ligger klinikken i en unik bygning som er ombygget for å huse både Helvetic Clinics Budapest, laboratoriet Artifex og et helt nytt hotell, 12 Revay Hotel. Les mer her.
  • Vi tilbyr den mest omfattende og samlede garanti for din tannbehandling, bedre enn noen annen tannlege eller tannklinikk i Budapest og resten av Ungarn. Les mer her.

Tallene snakker for seg selv:

  • 80 % av pasientene som har en innledende konsultasjon hos oss, ender opp med å velge Helvetic Clinics
  • En av tre pasienter kontakter oss for å si takk etter at de er kommet hjem
  • Halvparten av pasientene kommer til oss etter anbefaling av en slektning eller en venn, som tidligere har mottatt tannpleie ved våre klinikker
  • 90 % av pasientene som kommer til oss for en gratis, innledende konsultasjon bestemmer seg for å starte behandlingen umiddelbart
  • 99,99 % tilfredshet – pasientene er våre beste ambassadører. Se selv hva som sies om oss på nettet. Les mer her.

En av grunnene til denne suksessen er at tannlegene våre ikke føler seg presset til å selge. I stedet tar de seg tid til å forklare den mest aktuelle behandlingsplanen for deg, og sørger deretter for at behandlingen er vellykket. Vi tilhører en sveitsisk gruppe, noe som gjør at teamet vårt slipper det daglige presset når det gjelder omsetning. Vi mener vi har tatt det riktige valget ved å skille oss ut fra masseturismen inne tannbehandlinger, og tar oss tid til å tilby pasientene den beste mulige behandlingen.

Hvorfor er vi unike?

Fordi vi vet at du er vår beste ambassadør. Vi foretrekker å fokusere på deg, din pleie og tjenestene vi tilbyr, heller enn å investere stort i markedsføring og annonsering. Vi setter vår lit til dine anbefalinger. Ved å velge Helvetic Clinics til din tannbehandling, kan du være trygg på at du mottar den aller beste tannpleien fra de beste tannspesialistene; alle tannlegene våre har sitt eget spesialfelt innen moderne tannpleie, noe som gjør Helvetic Clinics til en av de beste tannklinikkene i Ungarn.

RING MEG