tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Pasientomtaler

Pasientomtaler – Helvetic Clinics

Pasientens navn vises med tillatelse.
Dersom du mener vi har publisert omtalen din uten ditt samtykke, eller dersom du har endret mening om innholdet, bes du om å kontakte oss via e-post slik at vi kan utføre nødvendige endringer.


Hi Raymond,

I just want to say my thank you to the whole team of Helvetic clinic. My experience has been great and I will definitely come back again and would recommend your clinic to my friends and family.

Kind regards,
Rachel Ann S.
NT, Australia
Review posted on June 25th, 2018


Jeg kan ikke annet enn å anbefale Helvetic Clinics til venner og familie. Veldig fornøyd med arbeidet som er utført.
François D. Frankrike
24. juli 2015


Sjarmerende og oppmerksomt personale
Personalet er sjarmerende og oppmerksomme – tannpleien er av høy kvalitet og er smertefri. Jeg har allerede anbefalt klinikken til mine venner.
Ludovic B. Frankrike
23. juli 2015


Mye bedre enn de fleste sveitsiske tannleger. Fremragende nivå av profesjonalisme, moderne fasiliteter, motiverende og imøtekommende personale, og en riktig flott klinikk.
Abraham R.
27. juli 2015


En stor takk
Pleien fra personalet var på topp, helt fra jeg ble hentet på flyplassen og til avreisen. Støtten under behandlingen og pleien og det betryggende selskapet fra pasientkoordinatorene fortjener en stor takk. Tusen takk til alle for deres tålmodighet og vennlighet.
Oliver F
27. juli 2015


Disse behandlingene er verdt turen.
Det jeg likte: velkomsten, profesjonaliteten, hjelpsomheten og vennligheten. Det jeg har lyst til å si til alle som nøler med å komme: disse behandlingene er verdt turen!
Michel D.
8. juli, 2015


Til alle som nøler
Folk nøler på grunn av avstanden, og fordi de ikke er kjente med kvaliteten som tilbys, og det er veldig synd.
Brigitte
6. juli, 2015


Takk for e-posten. Informasjonen dere har gitt er veldig betryggende.
Klinikken deres er den mest profesjonelle jeg har vært borti, og jeg vil gjerne bruke dere til behandlingen jeg trenger å få utført.
Takk.
Scott G. Storbritannia
27. mai 2015


Hei
Takk for konsultasjonen og hygienetiltakene den 28. mai 2015.
Tjenestene deres var av ypperste kvalitet og personalet var veldig hjelpsomme og vennlige.
Takk
Paul Cl. Australia
21. mai 2015


Helt klart å anbefale
Jeg besøkte Helvetic Clinics i Budapest i april 2015. Jeg skal etter hvert få implantater og kommer definitivt tilbake til Helvetic for å få denne behandlingen. Ved mitt besøk ble alle 4 visdomstenner samt 2 framtenner trekt. Jeg fikk også renset tennene, da jeg hadde alvorlig paradentose. Trekkingen var både rask, og smertefri. Jeg kunne ærlig talt ikke tro det da kirurgen sa at arbeidet var utført, spesielt etter alle skrekkhistoriene jeg hadde hørt om fjerning av visdomstenner. Rensingen tok litt over en time, ettersom jeg kun trengte rengjøring i enkelte områder. For å være helt ærlig var dette mer ukomfortabelt enn trekkingen, men kirurgen var veldig tålmodig og gjorde det hele så komfortabelt som mulig. Dette er nå seks uker siden, og den periodontale sykdommen virker til å være borte. Hevelsen og rødheten jeg hadde på grunn av dette er nå borte, og tannkjøttet mitt har allerede begynt å gro igjen. Tannlegen satte inn en midlertidig protese frem til jeg skal dra tilbake for å få implantatene mine i august. Den passer perfekt, noe som er fantastisk fordi de måtte lage støpeformen før trekkingen, for timen min måtte endres da jeg dessverre mistet flyet mitt. Klinikken er veldig ren, og mer avansert enn noen klinikk jeg har sett i England. Personalet var vennlig, noe som gjorde at jeg var i stand til å slappe av under hele oppholdet. En stor takk til Bettina og resten av teamet for all hjelp og tålmodighet, da jeg først mistet flyet mitt og deretter forsov meg og kom for sent til den nye timen min. Jeg anbefaler definitivt Helvetic Clinics til alle.
Jon K. Storbritannia
26. mai 2015


Jeg fikk 4 fyllinger (estetiske og kompositt-fyllinger). Jeg er veldig fornøyd og resultatet er perfekt!
Benedict S. Karlsruhe, Tyskland
22. april 2015


50% besparelse
Veldig trygt. Klinikken gir gode, og detaljerte forklaringer om tannbehandlingen, og flere alternativer ble lagt frem. Det var så absolutt kvalitetspleie, og helt smertefritt. Pasientkoordinatorene gav meg en varm velkomst, og arbeidet deres er fantastisk. Ikke nøl med å dra til Helvetic Clinics; du blir tatt vare på av profesjonelle.
Alain Laidin, Neuvecelle, Frankrike
18. april 2015


Jeg sparte 20.000 sveitsiske franc (13.500 pund). Jeg fikk en god velkomst, og virkelig presisjonsarbeid. Jeg kan uten å nøle anbefale klinikken.
En stor applaus til hele teamet!
Claudine Froissard, Gland, Sveits
4. april, 2015


Kompetent og profesjonelt, personale og behandling. Alle forventningene mine ble oppfylt.
Werner A.  Biel, Sveits
2. april 2015


De oppdaget problemer som ble oversett både i Storbritannia og Frankrike. Vennlige og profesjonelle medarbeidere, moderne utstyr og grundig konsultasjon. Jeg er veldig fornøyd og har allerede sendt kolleger og familiemedlemmer til Helvetic Clinics.
Takk!
Jean-Yves R. 
27. mars 2015


Veldig bra og presist tannarbeid; imøtekommende tannleger. Veldig vennlig og hjelpsomt personale. Flott!
Ruth G. Recherswil, Sveits
26. mars 2015


Veldig profesjonelt. Flotte omgivelser og vennlighet karakteriserer klinikken. Personalet og tannlegene gjør det de kan for å gjøre tannbehandlingen avslappende og behagelig.
Jean-François Rauber, Epagny, Sveits
15. mars 2015


Meget profesjonelt. Ikke nøl; dette er dyktige fagfolk som gir smertefri tannpleie. Varm velkomst og perfekte lokaler, og ikke minst enestående resultater til en veldig fornuftig pris. Det var dessuten en stor glede å kunne vandre rundt i Budapest mellom behandlingene.
Takk til det høyt kvalifiserte personalet!
Jean-François Mottaz, Echallens, Sveits 
13. mars 2015


Takk for deres vennlighet, profesjonalisme og pleie. Tannlegene var dyktige, og virkelige eksperter. Det øvrige personalet var dessuten veldig vennlig og hjelpsomt. Tusen takk.
S. J. Kent


Etter mye overveielse bestemte jeg meg omsider for å besøke klinikken deres i Ungarn. Etter å ha mottatt en grundig behandlingsplan, visste jeg at jeg var kommet til riktig sted. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og måten jeg ble behandlet på. Retter en spesiell takk til Dr Lukacs. Takk.
E. G. Cambridge


Alt jeg kan si er at dere er veldig profesjonelle. Etter behandlingen er jeg nå kommet hjem, og er virkelig fornøyd med resultatet. Og det er familien min også. Takk til Dr Bendes, alle oversetterne og det vennlige personalet! Dere er fantastiske!
Hilsen fra Nottingham,
S.  P. Nottingham


Fra start til slutt ble jeg behandlet vennlig og med respekt. Tannlegenes profesjonalitet og flotte arbeid, gjør at jeg har anbefalt klinikken til både venner og kjente. Takk til Dr. Brigitta Szabo for ditt flotte arbeid og pleie!
J. K. London


Hei,
Nå er jeg tilbake i Frankrike og ønsker å uttrykke min takknemlighet for hele oppholdet i Budapest. Alt var perfekt, flott tannpleie (selvsagt det viktigste) med tannleger som gjorde et enestående inntrykk, både når det gjelder ferdigheter, vennlighet og tilgjengelighet. Hotel Castle Garden anbefales på det sterkeste: både rommet og restauranten. En spesiell takk til sjåføren vår – en ekstremt vennlig mann!
J. M. Mimet, Frankrike


Hei,
Takk for det flotte arbeidet deres. Jeg hadde en veldig god uke ved tannklinikken deres i Ungarn, og er nå hjemme med Jean-François. En stor takk til teamet deres.
Martine and RV B. Massongex, Sveits


Hei hr Chaker
Bare noen få ord for å uttrykke min takknemlighet etter å ha fått tannpleie i Budapest.
JP V. Perpignan, Frankrike


Etter mitt “første steg” forrige uke, (som var tilfredsstillende på alle områder – vennligst del dette med tannlegen og teamet hans) virker det som at jeg må fullføre behandlingen på tre måneder med 3 eller 4 (?) behandlinger. Som jeg har forklart er jeg i utlandet (i Asia) fra 16. til 31. mars. Kan vi nå avtale datoer slik at jeg kan bestille returbilletten min?
Hvis det er mulig ville uken fra 13 til 18. mai passet perfekt.
Takk for svar.
J. D. Massy


Hei
Tusen takk for kvaliteten på svarene deres, og velkomsten jeg fikk ved klinikken. Det er veldig verdifullt (og sjelden) og bli informert så raskt med slik grad av gjennomsiktighet!
Ser dere snart.
En stor takk til deg og hele teamet ditt
Med vennlig hilsen,
Dominique N.


Hei
Takk for all hjelpen jeg fikk med forberedelsene til oppholdet mitt i Budapest, og under selve besøket. Jeg setter stor pris på kompetansen til tannlegene i Ungarn, og vennligheten hos de forskjellige menneskene jeg møtte underveis.
Marie-France B. Créteil, Frankrike


Hei hr Chaker og hr Empain,
Vi vil bare si at vi er veldig fornøyde med vår første tur til Helvetic Clinics.
Turen fra flyplassen i Budapest var perfekt! Sjåføren deres herr Roland er en veldig vennlig person.
Ved ankomst hos Helvetic Clinics fikk vi treffe tannlegen. Og allerede en time senere fikk vi tilbudene, på fransk! En stor takk til herr P. Chaker og Erika. Vi satte stor pris på deres vennlighet, tilgjengelighet og franske oversettelse.
En spesiell takk til tannlegene; de viste ro, vennlighet og en høy grad av profesjonalitet. De gjorde så vi følte oss trygge.
På grunn av dette bestemte vi oss for å starte behandlingen øyeblikkelig.
Hotel Castel Garden er fantastisk, og vi fikk en flott mottakelse. Takk til hele personalet ved Helvetic Clinics.
Med vennlig hilsen,
Danielle og André C. Avry devant Pont, Frankrike


Hei
Jeg vil gjerne rose dere for velkomsten vi fikk på klinikken deres. Personalet deres er veldig oppmerksomme og profesjonelt.
Gerald M. Wimi, Frankrike

RING MEG