tannreiser
tannbehandling i utlandet
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Tannreiser
Tannimplantate Ungarn Pris
Tannlege Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk budapest Helvetic Clinics
tannklinikk ungarn
tannklinikk Helvetic clinics

Pasientomtaler

Pasientomtaler – Helvetic Clinics

Vi viser pasientens navn kun med vedkommendes tillatelse.
Dersom du mener at vi har publisert omtalen din uten ditt samtykke eller dersom du har endret mening om innholdet, bes du om å kontakte oss via e-post slik at vi kan utføre nødvendige endringer. 


Jeg kan ikke annet enn å anbefale Helvetic Clinics til venner og familie. Veldig fornøyd med arbeidet som er utført.
François D. Frankrike
24. juli 2015


Sjarmerende og oppmerksomt personale
Hele personalet er sjarmerende og oppmerksomt – tannpleien er av høy kvalitet og er smertefri. Jeg har allerede anbefalt klinikken i min omgangskrets.
Ludovic B. Frankrike
23. juli 2015


Mye bedre enn de fleste sveitsiske tannleger. Fremragende nivå av profesjonalisme, moderne fasiliteter, motiverende og imøtekommende personale, flott klinikkdesign.
Abraham R.
27. juli 2015


En stort takk
Jeg setter pris på kvaliteten og pleien som personalet gav fra jeg ble hentet på flyplassen og helt til avreisen. Fra støtten under behandlingen og pleien og det betryggende selskapet fra pasientkoordinatorene. Tusen takk til alle for deres tålmodighet og vennlighet.
Oliver F
27. juli 2015


Disse behandlingene er verdt turen.
Det jeg likte: velkomsten, profesjonaliteten, hjelpsomheten og vennligheten. Det jeg har lyst til å si til alle som nøler med å komme: disse behandlingene er verdt turen!
Michel D.
8. juli, 2015


Til alle som nøler
Folk nøler på grunn av avstanden og spesielt fordi de ikke er kjente med kvaliteten som tilbys, og det er veldig synd.
Brigitte
6. juli, 2015

 


Takk for e-posten. Informasjonen dere har gitt er veldig betryggende.
Organisasjonen deres er den mest profesjonelle jeg har vært borti og jeg vil gjerne bruke dere til den behandlingen jeg trenger å få utført.
Takk.
Scott G. Storbritannia
27. mai 2015


Hei
Takk for konsultasjonen og hygienetiltakene den 28. mai 2015.
Tjenestene deres var av ypperste kvalitet og personalet var veldig hjelpsomme og vennlige.
Takk
Paul Cl. Australia
21. mai 2015


Helt klart å anbefale

Jeg besøkte Helvetic Clinics i Budapest i april 2015. Jeg skal etter hvert få implantater og kommer definitivt tilbake til Helvetic for å få denne behandlingen. Ved mitt besøk trekte jeg alle 4 visdomstenner samt 2 fremtenner. Jeg fikk dessuten renset tennene ettersom jeg hadde alvorlig paradentose. Trekkingen var overraskende smertefri, jeg kunne ærlig talt ikke tro det da kirurgen sa at arbeidet var utført. Det var så raskt at jeg kunne ikke tro det var over, spesielt etter alle skrekkhistoriene jeg hadde hørt om fjerning av visdomstenner. Rensingen tok litt over en time ettersom jeg kun trengte rengjøring i enkelte områder. For å være helt ærlig var dette mer ukomfortabelt enn trekkingen, men kirurgen var veldig tålmodig og gjorde det hele så komfortabelt som mulig. Dette er nå seks uker siden og den periodontale sykdommen virker å være borte. Hevelsen og rødheten jeg hadde på grunn av dette er nå borte og tannkjøttet mitt har allerede begynt å gro igjen. Tannlegen satte inn en midlertidig protese frem til jeg skal dra tilbake for å få implantatene mine i august. Den passer perfekt, noe som er fantastisk ettersom de måtte lage støpeformen før trekkingen fordi timen min måtte endres på grunn av at jeg mistet flyet. Klinikken er eksepsjonelt ren og mer avansert enn noen klinikk jeg har sett i England. Hele personalet var vennlig, noe som gjorde at jeg var i stand til å slappe av under hele oppholdet. En stor takk til Bettina og resten av teamet for all hjelp og tålmodighet da jeg først mistet flyet mitt og deretter forsov meg og kom for sent til den nye timen min. Jeg anbefaler definitivt Helvetic Clinics til alle.
Jon K. Storbritannia
26. mai 2015


Jeg fikk 4 fyllinger (estetiske og kompositt-fyllinger). Jeg er veldig fornøyd og resultatet er perfekt!
Benedict S. Karlsruhe, Tyskland
22. april 2015


50% besparelse
Veldig betryggende. Klinikken gir tydelige og detaljerte forklaringer angående tannbehandlingen som skal utføres, og flere alternativer ble lagt frem. Jeg mottok smertefri kvalitetspleie. Pasientkoordinatorene gav meg en varm velkomst og arbeidet deres er fantastisk. Ikke nøl med å dra til Helvetic Clinics; du blir tatt vare på av profesjonelle.
Alain Laidin, Neuvecelle, Frankrike
18. april 2015


Jeg sparte 20.000 sveitsiske franc (13.500 pund). En veldig varm velkomst, presisjonsarbeid. Jeg har uten å nøle begynt å anbefale klinikken.
En stor applaus til hele teamet!
Claudine Froissard, Gland, Sveits
4. april, 2015


Kompetent personale og behandling. Tjenesten var profesjonell. Alle forventningene mine ble oppfylte.
Werner A.  Biel, Sveits
2. april 2015


De oppdaget problemer som ble ignorert både i Storbritannia og Frankrike. Vennlig og profesjonell tjeneste, moderne utstyr og grundig konsultasjon som førte til oppdagelsen av problemer som ble oversett av franske og engelske tannleger. Jeg er veldig fornøyd og har allerede sendt kolleger og familiemedlemmer til Helvetic Clinics.
Takk!
Jean-Yves R. 
27. mars 2015


Veldig bra og presist tannarbeid; imøtekommende tannleger. Veldig vennlig og hjelpsomt personale. Flott!
Ruth G. Recherswil, Sveits
26. mars 2015


Veldig profesjonelt. Flotte omgivelser og vennlighet karakteriserer klinikken. Personalet og tannlegene gjør alt de kan for å gjøre tannbehandlingen avslappende og behagelig.
Jean-François Rauber, Epagny, Sveits
15. mars 2015


Meget profesjonelt. Ikke nøl; de er dyktige fagfolk som gir smertefri tannpleie. Varm velkomst og perfekte lokaler for enestående resultater til en veldig fornuftig pris. Det var dessuten en stor glede å kunne vandre rundt i Budapest mellom behandlingene.
Takk til det høyt kvalifiserte personalet!
Jean-François Mottaz, Echallens, Sveits 
13. mars 2015


Takk for deres vennlighet, profesjonalisme og pleie. Tannlegene var flotte og virkelige eksperter. Det øvrige personalet var dessuten veldig vennlig og hjelpsomt. Tusen takk.
S. J. Kent


Etter mye overveielse bestemte jeg meg omsider for å besøke klinikken deres i Ungarn. Etter å ha mottatt en grundig behandlingplan visste jeg at jeg var kommet til riktig sted. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og måten jeg ble behandlet på. Retter en spesiell takk til Dr Lukacs. Takk,
E. G. Cambridge


Alt jeg kan si er at dere er veldig profesjonelle. Etter behandlingen er jeg nå kommet hjem og er virkelig fornøyd med resultatet. Familien min er også forbløffet. Takk til Dr Bendes, alle oversetterne og det vennlige personalet! Dere er fantastiske!
Hilsen fra Nottingham,
S.  P. Nottingham


Fra start til slutt ble jeg behandlet vennlig og med respekt. Tannlegenes profesjonalisme og flotte arbeid gjør at jeg har anbefalt klinikken til venner og bekjente. Takk til Dr. Brigitta Szabo for ditt flotte arbeid og pleie!
Fortsett slik og takk igjen!
J. K. London


Hei,
Nå er jeg tilbake i Frankrike og ønsker å uttrykke min takknemlighet for hele oppholdet mitt i Budapest. Alt var perfekt, flott tannpleie (selvsagt det viktigste) med tannleger som gjorde et enestående inntrykk både når det gjelder ferdigheter, vennlighet og tilgjengelighet. Hotel Castle Garden anbefales på det sterkeste: både rommet og restauranten. En spesiell takk til sjåføren vår – en ekstremt vennlig mann!
J. M. Mimet, Frankrike


Hei,
Takk for samarbeidet deres. Jeg hadde en flott uke ved tannklinikken deres i Ungarn og er nå hjemme med Jean-François. En stor takk til teamet deres.
Martine and RV B. Massongex, Sveits


Hei hr Chaker
Bare noen få ord for å uttrykke min takknemlighet etter å ha fått tannpleie i Budapest.
JP V. Perpignan, Frankrike


Etter mitt “første steg” forrige uke (som var tilfredsstillende på alle områder – vennligst del dette med tannlegen og teamet hans) virker det som at jeg må fullføre behandlingen på tre måneder med 3 eller 4 (?) behandlinger. Som jeg har forklart er jeg i utlandet (i Asia) fra 16. til 31. mars. Kan vi nå avtale datoer slik at jeg kan bestille returbilletten min?
Hvis det er mulig ville uken fra 13 til 18. mai passet perfekt.
Takk for svar.
J. D. Massy


Hei
Tusen takk for kvaliteten på svarene deres og velkomsten jeg mottok ved klinikken. Det er veldig verdifullt (og sjelden) og bli informert så raskt med slik grad av gjennomsiktighet!
Ser dere snart
En stor takk til deg og hele teamet ditt
Med vennlig hilsen,
Dominique N.


Hei
Takk for all hjelpen jeg fikk ved forberedelsene til oppholdet mitt i Budapest og under selve besøket. Jeg setter stor pris på kompetansen til tannlegene i Ungarn og vennligheten hos de ulike menneskene jeg møtte underveis.
Marie-France B. Créteil, Frankrike


Hei hr Chaker og hr Empain,
Vi vil bare si at vi er veldig fornøyde med får første tur til Helvetic Clinics.
Turen fra flyplassen i Budapest var perfekt! Sjåføren deres herr Roland er en veldig vennlig person.
Ved ankomst hos Helvetic Clinics ble vi assistert av tannleger. En time senere ble tilbudene gitt, på fransk! En stor takk til herr P. Chaker og Erika. Vi satte stor pris på deres vennlighet, tilgjengelighet og franske oversettelse.
En spesiell takk til tannlegene; de viste ro, vennlighet og en høy grad av profesjonalisme. De fyllte oss med trygghet. Takk til hele personalet ved Helvetic Clinics.
Vi følte oss beroliget av alvoret i arbeidet ditt og det er på grunn av dette vi bestemte oss for å starte behandlingen øyeblikkelig.
Hotel Castel Garden er fantastisk og vi fikk en flott mottakelse.
Med vennlig hilsen,
Danielle og André C. Avry devant Pont, Frankrike


Hei
Jeg ønsker å rose dere for velkomsten vi fikk ved klinikken deres. Personalet deres er veldig oppmerksomt og profesjonelt.
Gerald M. Wimi, Frankrike

HVORFOR VELGE HELVETIC CLINICS

VURDERT SOM NR. 1 I EUROPA

SERTIFIKATER

PASIENTOMTALER

Helvetic Clinics og Unicef