tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

FAQ – OFTE STILTE SPØRSMÅL

Hvordan planlegger jeg tannreisen min til Helvetic Clinics?

Vi hjelper deg med å organisere hele reisen din. Det du trenger for å planlegge reisen, finner du her.

Får jeg et tilbud før jeg ankommer?

Dersom du sender oss et panoramisk røntgenbilde kan vi gi deg et estimat.

Kan min første konsultasjon foregå i Norge?

Vi gjør vårt beste for å tilby deg mest mulig informasjon om behandlingen, kostnaden og selve klinikken. For å sikre at estimatet blir korrekt, anbefaler vi imidlertid at du besøker oss her på klinikken. Her vil du kunne snakke med flere spesialister og få en nøyaktig diagnose. Vi anbefaler på det sterkeste at du ikke velger en klinikk som tilbyr behandling hos en tredjepart, det er viktig å velge en klinikk med best mulig rykte.
Priser for behandlingen kan variere så mye som 10 % fra det innledende estimatet. Vi tilbyr en gratis konsultasjon til alle våre pasienter.

Hvor kan jeg bo?

Tannklikkenene våre samarbeider med en rekke hoteller; disse er tilgjengelige via nettsiden vår, slik at du kan få de mest konkurransedyktige prisene. Vi kan dessuten hjelpe deg med bestillingen dersom du ønsker det. Du finner mer informasjon om overnattingsmuligheter her.

Hvor mange dager trengs for mitt første besøk?

Du har to alternativer:
Først lager vi en behandlingsplan, noe som normalt tar omtrent en dag. Så snart vi har bekreftet avtalen og reiseplanen din, henter vi deg på flyplassen helt kostnadsfritt. Avhengig av dato og tidspunkt for ankomst, kjører vi deg enten til hotellet, eller til klinikken. Den første natten på hotellet er kostnadsfri (selv om du velger å ikke gjennomføre behandlingen din hos oss). Ved klinikken tar vi et panoramisk røntgenbilde, som hjelper oss med å lage ditt tilbud. Så snart vi har gjort dette får du en detaljert behandlingsplan, og et pristilbud. På dette tidspunktet har du to muligheter:

  • Du kan reise hjem igjen, og vi kjører deg tilbake til flyplassen. Den eneste kostnaden du må dekke selv er flybillettene. Du kan alltid komme tilbake på et senere tidspunkt for å starte behandlingen.
  • Du kan starte behandlingen umiddelbart. 90 % av pasientene våre velger dette alternativet – Etter den innledende konsultasjonen starter de behandlingen øyeblikkelig. Du trenger normalt 4 eller 5 dager for denne innledende reisen.

Hvor mye kan jeg forvente å spare?

Du kan forvente å spare mellom 50 og 70 % på tannbehandlingen. Vi tilbyr pasientene våre tannbehandling av den høyeste kvalitet, til de mest fornuftige priser.

Hvordan foregår betalingen?

Tannbehandlingen foregår sjelden i ett steg. La oss for eksempel se på en behandlingsplan som er oppdelt i to faser: For eksempel 7 dager, 1 måned hjemme, og deretter 5 dager. Du vil da få to fakturaer, en for hvert steg. Du betaler 50 % av den første fakturaen på forhånd, og resten når det første steget er avsluttet. Det andre steget fungerer på samme måte: du betaler 50 % før behandlingen starter, og resten etterpå.

Vi godtar de fleste kredittkort, unntatt Diners. Du kan også betale kontant i pund, dollar, euro, sveitsiske franc eller ungarske forint. Alle prisene våre oppgis i euro. Her kan du se prisene våre både i euro og britiske pund.

Hvordan fungerer garantien?

Ved slutten av behandlingen, får du et dokument som inneholder garantien din. I det usannsynlige tilfellet at du har behov for å få tannbehandlingen din korrigert. Betaler vi for reisen din (opptil 180 euro – NOK 1.630) samt opphold. Måltider må du betale selv. Vi dekker kostnaden av tannbehandlingen og laboratoriearbeidet. Du kan lese mer om garantien vår her.

Hva kan jeg gjøre i Budapest?

Budapest er en vakker by. En fullstendig liste over aktiviteter og severdigheter er tilgjengelig på hotellet.

Er tannimplantater smertefulle?

Angst forhindrer millioner av mennesker fra å søke ordentlig, forebyggende tannpleie. Tannlegene våre er opplærte i å håndtere pasienter med tannlegeskrekk: vi garanterer derfor at du ikke vil oppleve noen smerte – alle tannbehandlingene er 100 % smertefri.

Er tannimplantat påkrevd for hver enkelt tann som mangler?

Alle pasienter er unike, og derfor er løsningen spesialtilpasset akkurat ditt behov. Når et visst antall tenner mangler, unngår vi å sette inn et implantat for hver manglende tann. Vi foreslår i stedet bruk av tannbroer.

Jeg er ikke interessert i tannproteser. Finnes det et alternativ med implantater?

Ja. I dag finnes det to alternativer ved fullstendig restaurering: en lokatorprotese eller en komplett implantatbro. De har hver sine fordeler og ulemper.

Tannproteser er kunstige tenner som forankres på tannimplantater. Slike proteser er utviklet for å hjelpe pasienter som mangler noen eller alle tenner, til å gjenvinne livskvaliteten. Vi plasserer implantater og skrur på en lokator. Protesen klikkes deretter på plass, for maksimal stabilitet. Hovedfordelen med denne løsningen er prisen, som er lavere enn for den andre løsningen: tannbroer. Ulempen med proteser, er at de sammenlignet med broer er mindre estetisk tiltalende. Broer ser ut som ekte tenner, noe man aldri kan oppnå med proteser. Det andre problemet er at protesen må tas ut for rengjøring.

Når det gjelder tannbroer på implantater, kan man velge mellom porselen fusjonert på metall, eller en komplett zirkonium-bro. Dette sikrer et optimalt kosmetisk resultat, og garanterer komfort ettersom broen ikke kan tas av. Du renser tennene som vanlig. Dette valget er dyrere enn det første, fordi det krever 6 til 8 implantater og fordi broer er dyrere enn proteser.

Jeg har funnet et billigere alternativ i andre steder, hvordan er det mulig?

Selvfølgelig kan du finne billigere alternativer i andre steder, selv i ditt land. Det er lavpris klinikker overalt hvor de tilbyr de billigste implantatene, bruker de minst kostbare dentallaboratoriene og distribuerer kroner laget i Kina … Har de også en kontraktsgaranti på 5 år for kronene? Helvetic Clinics er alt annet enn en lavpris klinikk. Vi kan garantere at vi gir tannbehandling til den høyeste standard av kvalitet, arbeider vi med de beste materialer på markedet uten kompromisser. Kvalitet lønner seg. Å komme til Helvetic Clinics betyr at du kommer til en av de beste klinikkene i verden, til den beste prisen.

RING MEG