tannreiser
tannbehandling i utlandet
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Tannreiser
Tannimplantate Ungarn Pris
Tannlege Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk budapest Helvetic Clinics
tannklinikk ungarn
tannklinikk Helvetic clinics

FAQ – ofte stilte spørsmål

Hvordan planlegger jeg tannreisen min til Helvetic Clinics?

Vi hjelper deg med å organisere alle aspekter av reisen din. Stegene som trengs for å planlegge reisen din er tilgjengelige her.

Får jeg et tilbud før jeg ankommer?

Dersom du sender oss et panoramisk røntgenbilde kan vi gi deg et estimat.

Kan min initielle konsultasjon foregå i Norge?

Vi gjør vårt beste for å tilby deg mest mulig informasjon om behandlingen din, kostnaden og selve klinikken. For å sikre at estimatet er korrekt anbefaler vi imidlertid at du besøker oss her på klinikken. Her vil du kunne snakke med flere spesialister og få en nøyaktig diagnose. Noen tannleger i Ungarn benytter lokale konsultasjoner som salgsverktøy. Vi anbefaler på det sterkeste at du unngår å velge en klinikk som tilbyr en behandlingsplan hos en tredjepart. Enhver tannlege kan bekrefte at dette er uetisk og bør ikke stoles på. I tillegg kan priser for behandlingen i et gitt land variere så mye som 10 % fra det innledende estimatet. Det er viktig å velge en klinikk med et best mulig rykte. Vi tilbyr en gratis konsultasjon til alle våre pasienter.

Hvor kan jeg bo?

Tannklikkenene våre samarbeider med en rekke hoteller; disse er tilgjengelige via nettsiden vår slik at du kan få de mest konkurransedyktige prisene. Vi kan dessuten hjelpe deg med bestillingen dersom du ønsker det. Du finner mer informasjon om overnattingsmuligheter her.

Hvor mange dager trengs for mitt første besøk?

Du har to alternativer:

Først bestemmer vi en behandlingsplan, noe som normalt tar omtrent en dag. Så snart vi har bekreftet avtalen og reiseplanen din henter vi deg på flyplassen, helt kostnadsfritt. Avhengig av dato og tidspunkt for ankomst kjører vi deg enten til hotellet ditt eller til klinikken. Den første natten på hotellet er kostnadsfri (selv om du ender opp med ikke å gjennomføre behandlingen din hos oss). Ved klinikken tar vi et panoramisk røntgenbilde som hjelper oss med å utforme ditt tilbud. Så snart vi har gjort dette får du en detaljert behandlingsplan og et pristilbud. På dette tidspunktet har du to muligheter:

  • Du kan reise hjem igjen og vi kjører deg tilbake til flyplassen. Den eneste kostnaden du må dekke selv er flybillettene. Du kan alltid komme tilbake på et senere tidspunkt for å starte behandlingen.
  • Du kan starte behandlingen umiddelbart. 90 % av pasientene våre velger dette alternativet – etter den innledende konsultasjonen starter de behandlingen øyeblikkelig. Du trenger normalt 4 eller 5 dager for denne innledende reisen.

Hvor mye kan jeg forvente å spare?

Du kan forvente å spare mellom 50 og 70 % på kostnaden av din tannbehandling. Vi tilbyr pasientene våre tannbehandling av den aller høyeste kvalitet til de mest fornuftige prisene.

Hvordan foregår betalingen?

Tannbehandlingen foregår sjelden i ett steg. La oss for eksempel se på en behandlingsplan som er oppdelt i to faser: for eksempel 7 dager, 1 måned hjemme, og deretter 5 dager. Du vil da få to fakturaer, en for hvert steg. Du betaler 50 % av den første fakturaen på forhånd og resten når det første steget er avsluttet. Det andre steget fungerer på samme måte: du betaler 50 % før behandlingen starter og resten etterpå.

Vi godtar de fleste kredittkort, unntatt Diners. Du kan også betale kontant (som gir en rabatt på 3 %) i pund, dollar, euro, sveitsiske franc eller ungarske forint. Alle prisene våre oppgis i euro. Her kan du se prisene våre både i euro og britiske pund.

Hvordan fungerer garantien?

Ved slutten av behandlingen din gir vi deg et dokument som inneholder garantien din. I det usannsynlige tilfellet der du har behov for å få tannbehandlingen din korrigert, betaler vi for reisen din (opptil 180 euro – NOK 1.630) samt opphold. Måltider må du betale selv. Vi dekker kostnaden av tannbehandlingen og laboratoriearbeidet.

Du kan lese mer om vår garanti her.

Hva kan jeg gjøre i Budapest?

Budapest er en vakker by. En fullstendig liste over aktiviteter og severdigheter er tilgjengelig på hotellet.

Er tannimplantater smertefulle?

Angst forhindrer millioner av mennesker fra å søke ordentlig, forebyggende tannpleie. Tannlegene våre er heldigvis opplærte i å håndtere pasienter med tannlegeskrekk: vi garanterer at du ikke vil oppleve noen smerte – alle tannklinikkene våre er smertefrie. Tannbehandlingen er 100 % smertefri.

Er tannimplantat påkrevd for hver enkelt tann som mangler?

Alle pasienter er unike og derfor er alle løsninger spesialtilpasset enkeltpasientens behov. Når et visst antall tenner mangler unngår vi å sette inn et implantat for hver manglende tann. Vi foreslår i stedet bruk av tannbroer.

Jeg er ikke interessert i tannproteser. Finnes det et alternativ med implantater?

Ja. I dag finnes det to alternativer ved fullstendig restaurering: en lokatorprotese eller en komplett implantatbro. De ulike løsningene har hver sine fordeler og ulemper.

Tannproteser er kunstige tenner som forankres på tannimplantater. Slike proteser ble utviklet for å hjelpe pasienter som mangler noen eller alle tenner til å gjenvinne livskvaliteten. Vi plasserer implantater og skruver på en lokator. Protesen klikkes deretter på plass for maksimal stabilitet. Hovedfordelen med denne løsningen er prisen, som er lavere enn for den andre løsningen: tannbroer. Ulempen med proteser er at de sammenlignet med broer er mindre estetisk tiltalende. Broer ser ut som ekte tenner, noe man aldri kan oppnå med proteser. Det andre problemet er at protesen må tas ut for rengjøring.

Når det gjelder tannbroer på implantater kan man velge mellom porselen fusjonert på metall eller en komplett zirkonium-bro. Dette sikrer et optimalt kosmetisk resultat og garanterer komfort ettersom broen ikke er avtagbar. Du renser tennene som vanlig. Dette valget er dyrere enn det første fordi det krever 6 til 8 implantater og fordi broer er dyrere enn proteser.

 

HVORFOR VELGE HELVETIC CLINICS

VURDERT SOM NR. 1 I EUROPA

SERTIFIKATER

PASIENTOMTALER

Helvetic Clinics og Unicef