tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

TANNREISE UNGARN BUDAPEST

Organisering av din Tannreise til Budapest

Tannreise steg 1: få en behandingsplan

Dersom du ønsker tannbehandling i Budapest i Ungarn, bes du om å sende inn en prisforespørsel slik at en av representantene våre hos Helvetic Clinics kan kontakte deg med all nødvendig informasjon. De vil dessuten kunne svare på alle spørsmål du måtte ha.

Har du allerede fått et tilbud på tannbehandling eller røntgen av tennene dine?

I tilfelle bes du om å sende oss følgende:

    • Røntgenbilder
    • Bilder av tennene dine
    • Informasjon om tannbehandlingen du ønsker

Du kan klikke her for å be om et tilbud og sende filene dine.

OPG er en komplett skanning av tennene dine, kjeven (øvre og nedre) og bihulene. Det er dermed en god måte for å identifisere hva slags tannbehandling du trenger. Det er imidlertid ikke tilstrekkelig for å fastslå en presis behandlingsplan. Dersom du trenger benforøkelse må du sannsynligvis ta et CT-skann i 3D.

Disse kravene er viktige, men de kan ikke erstatte en konsultasjon ved klinikken. En av tannspesialistene våre har ansvar for tannpleien i løpet av oppholdet ditt.

Tannreise steg 2: transport og overnatting i Budapest

I løpet av den innledende konsultasjonen, før selve tannbehandlingen, vil representanten vår gi deg de beste tilgjengelige datoene for ditt besøk hos tannklinikken vår; denne konsultasjonen er gratis. Så snart du har valgt dato bør du bestille flybillett til Budapest og sende oss opplysninger om flyvningen: flynummer, planlagt ankomsttid og terminal. Så snart vi har mottatt denne informasjon vil vi bekrefte og sende deg en e-post med et sammendrag av din reise, inkludert datoer og overnatting (dersom dette er bestilt hos et av våre partnerhoteller). Vi svarer alltid og bekrefter e-postene vi mottar. Dersom du har sendt oss informasjon via e-post, og ikke har mottatt et svar eller en bekreftelse innen 48 timer, er du velkommen til å kontakte oss igjen.

tannreise Budapest tannreise Ungarn

Klinikken vår ligger i samme bygning som Twelve Revay Hotel, midt i sentrum av Budapest og bokstavelig talt mindre enn et minutts gange fra operahuset og 3 minutter fra basilikaen. Vi har forhandlet frem en særlig god pris for pasientene våre i Twelve Revay Hotel, herunder er den første natten gratis. Dog kan du selvfølgelig selv bestemme hvor du ønsker å bo.

Ved å klikke på hotell-lenken i menyen finner du vårt utvalg av hoteller. Det finnes mange hoteller i Budapest, men denne listen angir de som Helvetic Clinics har fremforhandlet en spesialpris med – kun for våre pasienter. For å dra nytte av disse fordelaktige prisene, må bestillingen din skje via oss.

Tannreise steg 3: ankomst i Budapest

  • Uansett hvilken terminal du kommer til (flyplassen i Budapest har to terminaler)…
  • Uansett hvilken dag du kommer…
  • Uansett hvilket tidspunkt du kommer på…

…vil en representant fra Helvetic Clinics være der for å gi deg en varm velkomst i forkant av din tannbehandling. En sjåfør henter deg på flyplassen og kjører deg til hotellet, helt kostnadsfritt. Det samme gjelder returen; uansett når du skal dra, uansett om du drar via tog, fly eller buss, vil vi gjøre det enkelt og stressfritt for deg. Hele prosessen rundt fiksing av tenner i utlandet er rask og smertefri.

Vårt lokale team sørger for at din tannreise til Budapest blir så behagelig som mulig.

Helvetic Clinics i Budapest er rangert som den beste tannklinikken i Europa, se på videoen.
Ikke gjør tannlegeturen din til et mareritt. Som tusenvis av engelskspråklige pasienter kan du også stole på Helvetic Clinics Budapest

HVORFOR VELGE HELVETIC CLINICS

VURDERT SOM NR. 1 I EUROPA

SERTIFIKATER

PASIENTOMTALER

Helvetic Clinics og Unicef

>
Call Now ButtonRING MEG