tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Tannklinikk Budapest Ungarn

Helvetic Clinics tannbehandling Budapest: En tannklinikk i Ungarn med enestående pasienttjenester

Helvetic Clinics i Budapest, er en av Ungarns nyeste tannklinikker. Dersom du bestemmer deg for å komme til Budapest Ungarn for å få tannbehandling, bør du besøke vår tannklinikk i verdensklasse.

For våre kunders skyld, har Helvetic Clinics Budapest utvidet praksisen. Tannklinikken vår ligger nå på Revay Utca 12, midt i hjertet av Budapest, 100 meter fra operahuset. Med mer enn 800 kvadratmeter gulvplas,s er Helvetic Clinics Budapest en unik tannklinikk med det nyeste teknologiske utstyret. Når du velger Helvetic Clinics Budapest til å utføre din tannbehandling, vil du oppleve de mest avanserte metodene og teknikkene innen moderne tannlegepleie.

Noen grunner til at du bør velge Helvetic Clinics tannklinikk i Budapest til din tannbehandling:

 • 800 kvadratmeter for gjenopprettende og estetisk tannpleie
 • 9 tannlegestoler, inkludert 3 som er avsatt til kirurgi (tannimplantater, forøkelse av benmasse, transplantasjoner osv.)
 • Et team av høyst spesialiserte tannleger innen sine respektive felter (implantologi, parodontologi, tannpleie)
 • Internt senter for tannbilder med 3D-skanner og OPG-røntgen
 • Topp moderne teknologi
 • ISO 9001-sertifisert tannklinikk
 • Strenge prosedyrer og retningslinjer, som er bestemt i Sveits
 • Selvstendig tannlaboratorium, med 15 dyktige teknikere i samme bygning
 • Omfattende garantier

tannbehandling budapest ungarn

Våre største fans: våre flere tusen pasienter, fra 26 land over hele verden. Besøke vår klinikk i 3D

Det å velge Helvetic Clinics betyr dessuten at du:

 • blir behandlet i profesjonelle og komfortable medisinske omgivelser
 • får en pasientkoordinator som snakker språket ditt, og står til tjeneste gjennom hele tannbehandlingen
 • kan bo ved det komfortable hotellet Revay 12, i samme bygning som klinikken
 • kan nyte hotellet og klinikkens fantastiske beliggenhet i hjertet av den ungarske hovedstaden
 • får bekvemmeligheten av å kunne vente på avtalen din på hotellrommet, eller i hotellets bar
 • får luksusen av å kunne hvile mellom eller etter tannbehandlingen din i hotellrommet få etasjer over klinikken

Det beste valget til din tannbehandling: Helvetic Clinics Budapest, sveitsisk kvalitet til ungarske priser.
Helvetic Clinics i Budapest er rangert som den beste tannklinikken i Europa, se på videoen.

Du fortjener det beste! Helvetic Clinics er en helt ny, topp moderne tannklinikk i Budapest, Ungarn

Hvorfor velge en tannklinikk i Ungarn for din tannbehandling i utlandet?

For din tannbehandling i utlandet er det flere grunner til at du velger Helvetic Clinics Budapest som din tannklinikk i Ungarn:
Kostnad: Ungarn er kjent for å tilby kvalitetstannpleie til rimelige priser, noe som kan være en viktig faktor for pasienter som ønsker å redusere kostnadene ved tannpleie. Vår ungarske tannklinikk, Helvetic Clinics Budapest, lar deg spare opptil 60 % på den lokale prisen på tannpleien din.

Kvalitet: De beste ungarske tannklinikkene har høyt kvalifiserte og erfarne tannleger. De bruker banebrytende utstyr og teknologier for å gi tannpleie av høy kvalitet. Noen tannklinikker i Ungarn er også akkreditert og sertifisert av internasjonale organisasjoner som ISO 9001. Helvetic Clinics Hungary har selvfølgelig alle disse internasjonale akkrediteringene og har vunnet en rekke priser. I tillegg har tannklinikken vår siden 2014 blitt rangert som den beste tannklinikken i Ungarn av den uavhengige organisasjonen GCR (Global Clinic Rating).

Nærhet: Ungarn ligger i sentrum av Europa, noe som gjør det lett tilgjengelig fra alle europeiske land og det er mange lavprisflyselskaper som betjener den ungarske hovedstaden. Personalet ved Helvetic Clinics Budapest, vår ungarske tannklinikk, hjelper deg gjerne med å organisere tannlegeturen din.

Overnatting i Ungarn: For din komfort ligger Helvetic Clinics Budapest og 12 Revay Hotel (the Twelve Revay) i samme bygning. Det ligger i hjertet av den ungarske hovedstaden, 200 meter fra operaen. Bygningen ble gjenoppbygd i 2015 og rehabilitert for å imøtekomme pasienter fra Helvetic Clinics, men også turister fra alle land. Moderne, praktisk, ekstremt godt plassert, du trenger bare å gå ned for behandlinger eller vente i lobbyen eller i baren og komme opp igjen for å hvile på rommet ditt etter tannbehandlingen uten å måtte gå ut.
Typen tannpleie som tilbys: Ungarske tannklinikker tilbyr generelt et bredt spekter av tannbehandling: restaurerende tannbehandling, kosmetisk tannbehandling og implantat tannbehandling. Ved å velge Helvetic Clinics som din tannklinikk i Ungarn kan du også dra nytte av behandlinger utført under generell anestesi hvis du ønsker det!
Korte ventetider: Noen tannklinikker i Ungarn, som Helvetic Clinics, streber etter å forkorte varigheten av din tannbehandling og tilbyr mye kortere behandlingstider enn andre land. Der din lokale tannlege vil tilby deg en behandlingsplan over flere år med flere titalls avtaler, vil det ofte bare ta 2 turer til vår tannklinikk i Budapest for å gjenopprette smilet ditt.

Til syvende og sist er det å velge Helvetic Clinics som din ungarske tannklinikk uten tvil det beste alternativet som er tilgjengelig i dag for din tannbehandling i utlandet.

Hva er omdømmet til tannklinikken i Ungarn?

Omdømmet til tannklinikker i Ungarn og spesielt til Helvetic Clinics er utmerket. Ungarn er kjent for å være et populært reisemål for tannlegeturisme, og flere titusenvis av internasjonale pasienter reiser til Budapest hvert år for å få utført tannarbeid til rimelige priser. Hvert år velger mer enn 7000 utenlandske pasienter vår tannklinikk i Ungarn for sin tannbehandling i utlandet !

I Ungarn, ved Helvetic Clinics Budapest, har alle våre tannleger fått avansert opplæring, de er høyt kvalifiserte og erfarne til å utføre alle typer tannpleie. Til slutt, bruk av banebrytende utstyr og teknologier er også vanlig i vår ungarske tannklinikk, noe som ytterligere forbedrer kvaliteten på omsorgen.

For å velge din tannklinikk i Ungarn, er det viktig å gjøre din forskning og velge en anerkjent og veletablert tannklinikk. Å undersøke pasientanmeldelser og attester kan være nyttig for å ta en informert beslutning. Dette er bra: Helvetic Clinics Hungary er tannklinikken med de beste anmeldelsene på Google, men også hundrevis av videouttalelser fra pasienter som er fornøyde med behandlingen.

Hvilke garantier tilbys av tannklinikker i Ungarn?

Ingen annen tannklinikk i Ungarn gir garantier tilsvarende de som tilbys av Helvetic Clinics Budapest; disse garantiene inkluderer ikke bare reparasjons- og restaureringsarbeidet utført av våre tannleger, men også flybilletten din (opptil €180) samt overnatting på et av våre partnerhoteller under oppholdet.

Så ved å velge en tannklinikk som er like anerkjent som Helvetic Clinics i Ungarn, vil du motta avansert tannbehandling til en overkommelig pris. Noe for å få et smil tilbake på ansiktet ditt!

RING MEG