tannreiser
tannbehandling i utlandet
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Tannreiser
Tannimplantate Ungarn Pris
Tannlege Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk budapest Helvetic Clinics
tannklinikk ungarn
tannklinikk Helvetic clinics

Melag sterilisering

Sterilisering og hygiene i tannklinikkene våre

Sikkerhet er vår høyeste prioritet og vi er stolte over å ha de høyeste standardene når det kommer til sterilisering og hygiene. Standardene som gjelder i klinikkene våre overgår de lovmessige kravene i Sveits og Frankrike. Vi anvender disse standardene i alle aspekter av praksisen vår, fra små verktøy til materialer og utstyr som hansker, masker og nåler.

Når det gjelder tannlegeutstyr som ikke er til engangsbruk forholder vi oss til de strengeste reglene for desinfisering og sterilisering:

Melag sterilisering

Før sterilisering

Vi rengjør omhyggelig alle instrumenter ved hjelp av ultralyd og inspiserer alle instrumenter manuelt før sterilisering.

Sterilisering av kirurgisk tannlegeutstyr

  • Sterilisering av alle instrumenter foregår i en trykk-koker og overvåkes elektronisk. Vi oppfyller den høyeste europeiske standarden CE 93-42 og standarder for validering (EN554/ISO17165)
  • Streng overholdelse av produsentens anbefalinger for vedlikehold av instrumenter.
  • Sterilisering av gjenbrukbar plast ved nedsenking i 24 timer (lengre enn standarden ved sveitsiske sykehus).

Vedlikehold av lokaler og utstyr

Hos Helvetic Dental Clinics overholder vi sikkerhets- og aseptikk-standardene (OSAP http://www.osap.org/) i våre rengjørings- og desinfiseringsprosedyrer.sterilisering

  • Vi desinfiserer klinikken i henhold til europeisk rundskriv 93/42/EEC fra 14. juni 1998.
  • Vi benytter EU-merkede desinfeksjonsmidler som verifiserer at stoffet oppfyller disse kravene. Dette sikrer både pasientens og tannlegens sikkerhet.

Du kan være trygg på at vi mer enn oppfyller forventede hygienestandarder i våre tannklinikker.

Våre sterilisering og autoklave produkter fra Melag

MELAG AUTOCLAV

Vacuklav 30B+

Melag er en av de mest fremtredende produsenter innen hygiene- og instrumentbehandling, hvis primære fokus alltid har vært på kvalitet og pålitelighet. Instrumentene er produserte i Berlin i Tyskland. Melag er verdensleder innen produksjon av sterilisatorer og desinfeksjonsapparater.

Spesielle funksjoner i Vacuklav 30B+:

  • veldig enkel å bruke
  • rask programmeringstid
  • økonomisk og effektiv syklus
  • moderne design

Effektiviteten til Vacuklav 30B+ sikrer kort driftstid og dermed mer tid til pasientene. De automatiske syklusene kan igangsettes med en enkel start/stopp-knapp der både hele steriliseringsprosessen og tørkeprosessen finner sted.

Denne enheten anses for å være en av de hurtigste steriliseringsmaskinene på markedet. Syklusene tar kun 15 minutter inkludert vakuumtørking. Omtrent 30 minutter etter en syklus kan en ny steriliseringsprosses startes.

Vacuklav 30B+ er tilkoblet springvann som genererer damp, mens en annen del av springvannet benyttes for å avkjøle vakuumpumpen. Maskinens høytytende funksjon sikrer hurtigere programsyklus.

For din sikkerhet og komfort har Helvetic Clinics Ungarn utvidet hygienestandardene til langt utover de lovbestemte kravene!