tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Geistlich Bio-Oss

Det sveitsiske selskapet Geistlich ble grunnlagt i 1851 av Heinrich Geistlich. I 1986 begynte selskapet å produsere Geistlich Bio-Oss, det første naturlige materialet for benerstatning. Geistlich har spesialisert seg innen re-genererende biomaterialer, og har blitt et verdensledende selskap innen regenerering av ben og mykt vev innenfor tannpleie.

På midten av 1980-tallet skapte Dr. Peter Geistlich revolusjonerende produkter med en ny teknologi kalt Guided Bone Regeneration (GBR). Denne teknologien gjør bruk av kroppens evne til å rekonstruere manglende ben. Det ser ut til å være den mest pålitelige rekonstruksjonsteknikken, på grunn av den høye og langsiktige implantatraten og fremragende estetiske resultater. Teknologien er dessuten rask og enkel.

Geistlich Pharma sikrer enestående kvalitet, ettersom både prosessen og produktene jevnlig testes av strenge, internasjonale agenturer.

Fra et strukturelt ståsted er Geistlich Bio-Oss veldig likt menneskelig ben. Det biofunksjonelle benmaterialet bidrar til dannelsen av blodkar (vaskularisering) og dessuten til dannelsen av nytt ben.
Geistlich Bio-Oss er det mest brukte benmaterialet i regenererende tannpleie.

Helvetic Clinics Budapest benytter Geistlich-produkter.

RING MEG