tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Beyond Polus tannbleking

Hva er Beyond Polus Accelerator? Hvordan fungerer det?

Beyond Polus tannbleking

Beyond Polus tannbleking

Beyond Polus Whitening Accelerator med Beyond II Complete Professional Whitening Kit, er et system som er utviklet for å bleke tenner. Beyond Polus Whitening Accelerator er en multifunksjonelt, halogendreven lampe med LightBridge-teknologi (kombinerer halogen- og LED-teknologi), LED-lys og enheter både for punktvis bleking og lavnivås laserterapi. Den er beregnet for dobbel tannbleking, men det er også mulig å bleke enkelttenner. Den innebygde LED-lampen har dobbel bølgelengde for å kunne herde enhver tannsammensetning. Beyond II Complete Professional Whitening Kit er til bruk for enkeltpasienter, og er utviklet for å forbedre munnens helse mens blekingsprosessen foregår med en redusert risiko for følsomhet. Behandlingen inkluderer Beyond II Advanced Formula Whitening Gel som inneholder 35 % hydrogenperoksid og StayWhite-gel som inneholder 6 % hydrogenperoksid. StayWhite er utviklet for å forbedre det initiale resultatet (en til to uker etter den første behandlingen) eller for å vedlikeholde resultatene med en enkelttimes behandling per måned. Spesielle funksjoner inkluderer tre lys innstillinger (mild, normal og intens) for å imøtekomme individuelle behov; avansert filtreringssystem som er utviklet for å redusere skadelige ultrafiolette stråler og varme; touch-panel for intuitiv og enkel tilpassing av behandlingen; motorisert høydejustering; trådløs fjernkontroll med pasientringeknapp; og avansert temperaturmonitor og avkjølingssystem.

  • Halogendreven tannblekingsakselerator, herdende LED-lys, lavnivås laserterapi
  • Kraftig halogen lyseffekt, klinisk bevist å gi bedre resultater enn LED og plasma-systemer
  • Unik LightBridge™ lysteknologi
  • Dobbelbuet tannbleking som tilbyr mild, normal og intens lys innstilling for den perfekte behandlingen for hver enkelt pasient
  • Muligheten til å bleke enkelttenner sikrer presisjon og spesialtilpassede behandlingsresultater
  • Avansert filtrering fjerner all skadelig varme og ultrafiolett stråling, som sørger for din sikkerhet og komfort
  • Innebygget kraftig LED-lys med dobbel bølgelengde, som herder enhver tannsammensetning på markedet

Hvor lang tid tar behandlingen?

Tannblekingen tar mellom 60 og 90 minutter. Det starter med en forberedende behandling som etterfølges av en times lang tannbleking. Til slutt poleres tennene.

Hvor lenge varer resultatene?

Dersom du følger enkle instruksjoner etter tannblekingen, vil smilet ditt bli lysere enn noensinne. Vi anbefaler at du renser tennene dine minst to ganger om dagen. Daglig bruk av tanntråd og munnvask øker dessuten effektiviteten.

Finnes det noen bivirkninger?

Noen pasienter kan oppleve følsomhet etter behandlingen, men dette vil opphøre innen få dager.

Hvor mye koster det?

Tannbleking ved tannklinikken vår kan virke dyrt, men dette er den beste behandlingen tilgjengelig på dagens marked. Resultatene kan ikke sammenlignes med andre systemer for bleking. Helvetic Clinics tilbyr den beste blekemaskinen som er tilgjengelig på markedet. Priser finner du her.

Du fortjener det beste! Det finnes ingen bedre teknikk for tannbleking!

RING MEG