tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

E-max tannkroner

E-max er en revolusjonerende løsning når det kommer til restaurerende og kosmetisk tannpleie. E-max er en helkeramisk tannkrone som er populær på grunn av dets langvarige og høyst estetiske kvaliteter. På lik linje med zirkonium inneholder de ikke metall ettersom de er helkeramiske; denne egenskapen sikrer et naturlige utseende. E-max kroner anbefales for det meste til skadede og misfargede tenner. Avhengig av hvilken tannbehandling som er nødvendig, vil tannlegen din hjelpe deg med å finne den best mulige løsningen.

Hva er en e-max tannkrone?

E-Max er en keramisk krone som er kjent for holdbarhet og estetiske kvaliteter. Denne typen krone er sammen med zirkonium-kroner kjente på grunn av sine høyst estetiske egenskaper.
Denne kronen er laget av keramikk med en attraktiv, gjennomsiktig farge, som kombinerer stabilitet og holdbarhet. Kronen består av en enkelt litiumdisilikat-blokk. Dette materialet er valgt på grunn av dets hardhet og stabilitet.

E-MAX anses for å være neste generasjons kroner, broer og fasetter innen moderne tannlegeteknikk. Med e-max får du en krone som er laget fra en enkelt, homogen blokk. Dette betyr at fargen du ser på utsiden av restaureringen er den samme som kan ses på innsiden. Innsiden av kronen har dermed samme farge som utsiden, akkurat som en krone i helporselen skal være.

Når anbefales bruk av E-max krone?

  • Skadede eller flekkete tenner
  • Misfargede tenner
  • Dårlig tannkvalitet
  • Sprukne tenner
  • Gammel krone i metall som må erstattes
  • Uønsket tann-form
  • Og flere andre tilfeller

Hva er fordelene med en e-max krone?

Ettersom E-max kroner er helkeramiske, passer de perfekt sammen med dine naturlige tenner. Den gjennomsiktige fargen og realistiske formen er garantert, og det er usannsynlig at disse kronene skiller seg fra dine egne tenner. Fraværet av en metallstruktur (i motsetning til porselen festet på metallkroner) gjør at man unngår den skjemmende grå linjen man ser i metallkroner, synlig mellom kronen og tannkjøttet. Tannkjøttet har en tendens til å trekke seg tilbake over tid og avslører dermed metallinjen ved tannens base.

E-Max kroner er stabile, holdbare og er mindre tilbøyelige til å gå i stykker i forhold til mange andre kroner.

Finnes det noen ulemper med en e-max krone?

Den eneste kjente ulempen er kronens pris. Denne premium-kronen er dessverre dyrere enn andre kroner.

Hvordan setter man inn en e-max krone?

Avhengig av tennenes tilstand, vil det være et forberedelsesstadie før e-max kronen settes inn. I de fleste tilfeller fullføres dette stadiet raskt.
Først vil tannen renses godt, og dessuten formes for å kunne ta imot kronen. Etter at denne prosessen er fullført, blir det tatt et avtrykk som sendes til tannlaboratoriet, dette er grunnlaget for utformingen av din e-max krone. Mens du venter på at kronen blir laget vil du motta en midlertidig krone. Så snart arbeidet er utført, blir den midlertidige kronen erstattet med den endelige e-max kronen som er lagd til deg.
Så snart kronen er på plass, blir behandlingen avsluttet med rensing og polering av tennene.

Tannleger og keramikere hos Helvetic Clinics Budapest var blant de første i Ungarn til å tilby E-max. Du kan stole på dem!

RING MEG