tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

En unik tannklinikk i hjertet av Budapest

En unik tannklinikk i Europa

Global Clinic Rating har rangert Helvetic Clinics som den beste tannklinikken i Budapest, og som en av de beste klinikkene i verden, blant mer enn 130.000 kandidater. Tannlegeekspertise, utstyr, valg av materiale, internt laboratorium – ingenting er overlatt til tilfeldighetene, slik at vi kan tilby de beste garantier for din tannbehandling.

En unik opplevelse i Budapest

Helvetic Clinics Budapest ligger 100 meter fra operahuset, i samme bygning som 12 Revay Hotel. For å nyte Budapest til det fulle anbefales det å oppdage byen til fots: det finnes uendelige muligheter dersom du ønsker å utforske byen og ta en gåtur eller sitte ute ved en café eller restaurant.
Undergrunns-, taxi-, buss- og trikkestasjoner befinner seg kun et steinkast unna klinikken/hotellet.

Unik komfort for din reise til Ungarn

Dersom du velger å bo ved 12 Revay Hotel, vil du slippe å stresse for å komme til tannlegetimen din i tide ettersom klinikken befinner seg i samme bygning! Dersom du har en avtale kl. 08:30, trenger du bare å forlate rommet noen få minutter før, og dersom du trenger å hvile etter tannkirurgi, kan du enkelt ta heisen opp igjen for å hvile på rommet ditt.
Den eksepsjonelle beliggenheten i Budapest, det unike konseptet med «klinikk – lab – hotell», og den enestående kvaliteten på tannpleien, gjør at tusenvis av pasienter over hele verden velger Helvetic Clinics.

Ingen agenter, ingen mellommenn, du er i klinikkens hender

Helvetic Clinics har ingen agenter eller mellommenn. Når du snakker med en representant via telefon eller e-post, eller til og med når du kontakter tannlegen, snakker du direkte med en ansatt ved klinikken. Dersom et problem oppstår er det dessuten klinikken som løser det, ikke en utnevnt agent som jobber for en eller flere tannklinikker i Budapest.

Les mer om vår tannklinikk i Budapest Ungarn her

RING MEG