tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Prima DNT Labomed mikroskop

Prima DNT fra Labomed

Prima DNT Labomed mikroskopMikroskopet er et verktøy som benyttes i mange tannbehandlinger, fra rutinemessige kroneforberedelser, til kanalidentifikasjon og fjerning av tannpulpa. I dag har tannleger innen både endodontiske og restaurerende tannpleie, behov for et mer allsidig og effektivt mikroskop enn før. På grunn av dette har Helvetic Clinics investert i det beste mikroskopet på dagens marked: LABOMED Prima DNT.

Mikroskop i tannpleie

Labomed mikroskopMed et mikroskop kan tannbehandlingen utføres mer nøyaktig og pålitelig, ved hjelp av variable og justerbare forstørrelser. Karies og mikrofrakturer kan sjelden oppdages med det blotte øye, mens det med et mikroskop er det til og med er mulig å se ned til spissen av en rotkanal.

Mikroskop i endodonti

En rotbehandling foregår inni en tann. Behandlingen utføres ofte med minimal kunnskap om tannens pulpa og ved hjelp av røntgen. Ved hjelp av et tannmikroskop kan man imidlertid vise en stor del av pulpkammeret, hvor fordelen er at tannlegen kan identifisere problemet og dets nøyaktige plassering.

RING MEG