tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Arcus Digma

Arcus Digma 2 – Det viktigste fremskrittet innen kosmetisk tannpleie

Arcus Digma2 fra KaVo representerer den neste generasjon av innovativ, praktisk-diagnostisk teknologi. Den nye ARCUS Digma II er et høyteknologisk registreringssystem, som gir nøyaktige resultater når det gjelder pasientens okklusjon.

Arcus Digma

Arcus Digma hodesett

Våre tannspesialister håndterer regelmessig vanskelige situasjoner innen tannpleie. Ved å bruke ARCUS Digma II for å skaffe en tredimensjonal analyse av pasientens okklusjon, garanteres de mest nøyaktige protesene (kroner, broer, tannproteser).

Basert på investeringen alene, er det sjelden at tannklinikker er i stand til å tilby denne tjenesten. Ikke bare er teknologien kostbar, men tannlegene må dessuten delta i etterutdanning for å holde seg oppdatert, og være i stand til å utnytte maskinens fulle kapasitet.

Hvordan fungerer det?

Arcus Digma - helvetic clinics

Arcuc Digma artikulator

Etter å ha plassert hodesettet på pasienten, bes han eller hun om å vri hodet fra venstre mot høyre og tilbake. Arcus Digma evaluerer og registrerer bevegelsene og kjevens posisjon. Disse verdiene registreres og programmeres deretter i ARCUS Digma. Og det brukes deretter i laboratoriet for å få et nøyaktig resultat, og en effektiv restaurering når det kommer til plassering av kroner og tannproteser på implantatene. Dersom analysen avslører problemer i kjevebevegelsene, vil ARCUS Digma II identifisere en ny posisjon.

Hvorfor er Arcus Digma så viktig?

Dersom okklusal korrigering er nødvendig men ikke gjort noe med, risikerer du å skade kronene og broene dine, samt de naturlige tennene og kjevene. Denne nye ARCUS Digma-teknologien fra den tyske verdenslederen KaVo, har godt dokumenterte resultater innen diagnostikk. Presisjonen av diagnostiseringen fjerner derfor enhver uklarhet som ofte er tilknyttet andre metoder. Sammenlignet med tradisjonelle behandlingsmetoder som gnatologisk behandling, har ARCUS Digma vist seg å være veldig nøyaktig. ARCUS Digma II anbefales ofte for pasienter som må ha betydelig restaurerende behandling, som kroner, broer eller proteser. Og spesielt når pasientens okklusjon krever oppretting eller heving. Helvetic Clincs er en av de få klinikkene i verden som tilbyr denne teknologien som del av den diagnostiserende behandlingen.

Du fortjener det beste! Arcus Digma, kun det beste innen tannpleie

RING MEG