tannreiser
tannbehandling i utlandet
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Tannreiser
Tannimplantate Ungarn Pris
Tannlege Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk budapest Helvetic Clinics
tannklinikk ungarn
tannklinikk Helvetic clinics

Arcus Digma

Arcus Digma 2 – Det viktigste fremskritt innen kosmetisk tannpleie

Arcus Digma2 fra KaVo representerer den neste generasjon av innovativ, praktisk-diagnostisk teknologi. Den nye ARCUS Digma II er et høyteknologisk registreringssystem som gir de mest presise resultater når det kommer til pasientens okklusjon.

Arcus Digma

Arcus Digma hodesett

Våre tannspesialister håndterer regelmessig vanskelige situasjoner innen tannpleie. Ved å bruke ARCUS Digma II for å skaffe en tredimensjonal analyse av pasientens okklusjon garanteres de mest nøyaktige protesene (kroner, broer, tannproteser).

Basert på investeringsaspektet alene er det sjelden at tannklinikker er i stand til å tilby denne tjenesten. Ikke bare er teknologien kostbar, men tannleger må dessuten delta i etterutdannelse for å holde seg oppdatert og være i stand til å utnytte maskinens fulle kapasitet.

Hvordan fungerer det?

Arcus Digma - helvetic clinics

Arcuc Digma artikulator

Etter å ha plassert hodesettet på pasienten bes han eller hun om å vri hodet fra venstre mot høyre og tilbake. Arcus Digma evaluerer og registrerer bevegelsene og kjevens posisjon. Disse verdiene registreres og programmeres deretter i ARCUS Digma og brukes ved laboratoriet for å sikre et presist resultat og en effektiv restaurering når det kommer til plassering av kroner og tannproteser på implantatene. Dersom analysen avslører problemer i kjevebevegelsene vil ARCUS Digma II identifisere en ny posisjon.

Hvorfor er Arcus Digma så viktig?

Dersom okklusal korrigering er nødvendig men ikke gjennomført løper du risikoen for å skade kronene og broene dine, samt naturlige tenner og kjever. Denne nye ARCUS Digma-teknologien fra den tyske verdenslederen KaVo har godt dokumenterte resultater innen diagnostikk. Presisjonen av diagnostiseringen eliminerer derfor enhver uklarhet som ofte er tilknyttet andre metoder. Sammenlignet med tradisjonelle behandlingsmetoder som gnatologisk behandling, er ARCUS Digma dokumentert å være betydelig mer nøyaktig. ARCUS Digma II anbefales ofte for pasienter som må ha betydelig restaurerende behandling, som kroner, broer eller proteser, og spesielt når pasientens okklusjon krever oppretting eller heving. Helvetic Clincs er blant få klinikker i verden som tilbyr denne teknologien som del av den diagnostiserende behandlingen.

Du fortjener det beste! Arcus Digma, kun det beste innen tannpleie