tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Hoteller i Budapest

Vi har valgt to hoteller, ett 3-stjerners og ett 4-stjernes, hvor vi har forhandlet frem spesialpriser for pasientene våre. Du er velkommen til å velge et av disse hotellene eller selv finne et hotell etter egne ønsker. Hotellene vi har valgt ut gir god kvalitet for pengene.

Det første hotellet er et helt nytt 3-stjerners hotell, Twelve Revay Hotel, som befinner seg i samme bygning som Helvetic Clinics Budapest. Da både klinikken og laboratoriet ligger i samme bygning som hotellet, er det meget praktisk ettersom du slipper å tenke på transport. I tillegg ligger bygningen svært nært operahuset, en bedre beliggenhet finner du ikke i Budapest.

Det andre hotellet er et 4-stjerners hotell, Mercure Buda Hotel, som er del av Accor-gruppen. Dette er lokalisert litt lenger unna (20 minutter), men til gjengjeld er det et 4-stjerners hotell som har en mer attraktiv pris, på grunn av beliggenheten.

Helvetic Clinics har fremforhandlet spesialpriser for ditt opphold dersom du bestiller oppholdet ditt via oss. Du kan klikke på menyen, for å se prisene for de to hotellene.

>
Call Now ButtonRING MEG