tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Sveitsisk kvalitetsstandard

Helvetic Clinics har de beste tannlegene, med den beste ekspertisen

Her hos Helvetic Clinics er din helse vår førsteprioritet, og ungarske tannleger er allerede anerkjente over hele verden. Som sveitsiske andelshavere og garantister med hovedkontor i Geneve, Sveits, har vi strenge spesifikasjoner og prosedyrer for å sikre den høyeste kvalitet, og det beste resultat. Klinikkene våre er utstyrt med den nyeste teknologien, og vi har ansatt tannleger med de beste kvalifikasjonene. Tannspesialistene våre deltar jevnlig i de mest kjente internasjonale konferansene, for å sikre at vi kontinuerlig er oppdaterte på den nyeste utviklingen i de ulike feltene.

Helvetic Clinics – Tannklinik med sveitsisk kvalitetsstandard

Vi hos Helvetic Clinics har som mål å tilby pasientene våre den aller beste tannbehandlingen, i rene og komfortable omgivelser. Vi tar ethvert steg for å holde tritt med den kontinuerlige utviklingen innen feltet. Vi er stolte av å tilby både de mest moderne, men også de best dokumenterte behandlingene. Klinikkene våre er ISO 9001-sertifiserte, vi tilbyr 3D-røntgenmaskiner, steriliseringsapparater, 9 stoler, CT-maskin, Arcus Digma II bittkorrigering, og dokumenterte garantier. Ikke noe annet sted finnes de samme tjenestene under ett og samme tak.

tannklinik med sveitsisk kvalitetsstandardsveitsisk kvalitetsstandard

Helvetic Clinics – forpliktelse med sveitsisk garanti

Mange tannklinikker i utlandet fremhever garantien sin. Men det er en lokal klinikk, og en lokal avdelingssjef som til sist avgjør hvorvidt situasjonen kvalifiseres som en garantisak.

Når du mottar behandling hos en av tannlegeklinikkene våre, vil alltid Helvetic Clinics Switzerland forbli din kontakt ved eventuelle problemer, noe som vil si at avgjørelsene ikke tas lokalt. Garantien vår inkluderer reparasjon eller fornyelse av den utførte behandlingen, flybillett (opptil 180 € eller 1.630 NOK) og losji hos et av våre partnerhotell i løpet av oppholdet ditt. Du kan lese mer om vår garanti her.

Helvetic Clinics – sveitsiske standarder

Tannlegene våre har jobbet i de beste klinikkene i mange år. Selv om vi forstår viktigheten av å tilby kvalitetspleie innen en rimelig tidsramme, er det ikke gunstig, hverken for oss eller for pasientene, å fremskynde behandlingen. Restitusjonsperiodene mellom behandlings stegene er obligatoriske, og blir ikke forkortet selv ved pasientens forespørsel.

  • Hos tannklinikkene våre setter vi ingen tidsbegrensning på konsultasjonen din. Tannlegene våre benytter den nødvendige tiden på å forklare den foreslåtte behandlingen.
  • Tannlegen gir deg kun råd om det som er best for deg, og foreslår alternative løsninger med hensyn til dine ønsker og ditt budsjett. Pasientene våre tilbys normalt flere behandlingsplaner, der fordelene og ulempene blir nøye forklart.
  • Tannklinikkene våre tvinger aldri tannlegene til å jobbe 12 timer i døgnet; når klinikken er full, tar vi ikke imot flere pasienter – enkelt og greit!

Ved å sette disse strenge reglene og retningslinjene, har vi klart å opprettholde et trygt og rolig miljø både for din egen og tannlegens komfort, uten ekstra kostnad. Vennligst les om og sammenlign behandlingene og garantiene våre – som ganske enkelt er mer omfattende enn hos noen annen klinikk i verden.

Du fortjener det beste! Alle behandlinger og garantier hos Helvetic Clinics har sveitsiske standarder

HVORFOR VELGE HELVETIC CLINICS

VURDERT SOM NR. 1 I EUROPA

SERTIFIKATER

PASIENTOMTALER

Helvetic Clinics og Unicef

RING MEG