tannreiser
tannbehandling i utlandet
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Tannreiser
Tannimplantate Ungarn Pris
Tannlege Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk budapest Helvetic Clinics
tannklinikk ungarn
tannklinikk Helvetic clinics

Sveitsisk kvalitetsstandard

Helvetic Clinics har de beste tannlegene med den beste ekspertisen

Her hos Helvetic Clinics er din helse vår førsteprioritet, og ungarske tannleger er allerede anerkjente over hele verden. Som sveitsiske andelshavere og garantister med hovedkontor i Geneve, Sveits, har vi implementert spesifikasjoner og prosesser for å sikre høyest kvalitet og for å oppnå de beste resultatene. Klinikkene våre er utstyrte med den nyeste teknologien og vi har ansatt tannleger med de beste kvalifikasjonene. Tannspesialistene våre deltar jevnlig i de mest kjente internasjonale konferansene for å sikre at vi kontinuerlig er oppdaterte på den nyeste utviklingen i de ulike feltene.

Helvetic Clinics – Tannklinik med sveitsisk kvalitetsstandard

Vi hos Helvetic Clinics har som mål å tilby pasientene våre den aller beste tannbehandlingen i rene og komfortable omgivelser. Vi tar ethvert steg for å holde tritt med den kontinuerlige utviklingen innen feltet; vi er stolte av å tilby både de mest moderne med også de best dokumenterte behandlingene. Klinikkene våre er ISO 9001-sertifiserte, vi tilbyr 3D-røntgenmaskiner, steriliseringsapparater, 9 stoler, CT-maskin, Arcus Digma II bittkorrigering og dokumenterte garantier. Ikke noe annet sted finnes de samme tjenestene under ett og samme tak.

tannklinik med sveitsisk kvalitetsstandardsveitsisk kvalitetsstandard

Helvetic Clinics – forpliktelse med sveitsisk garanti

Mange tannklinikker i utlandet fremhever garantien sin. Dersom problemer oppstår må du imidlertid behandle med en lokal klinikk og en lokal avdelingssjef som selv avgjør hvorvidt situasjonen kvalifiseres som en garantisak.

Når du mottar behandling hos en av tannlegeklinikkene våre vil alltid Helvetic Clinics Switzerland forbli din kontakt ved eventuelle problemer, noe som vil si at avgjørelsene ikke tas lokalt. Garantien vår inkluderer reparasjon eller fornyelse av den utførte behandlingen, flybillett (opptil 180 € eller 1.630 NOK) og losji hos et av våre partnerhotell i løpet av oppholdet ditt. Du kan lese mer om vår garanti her.

Helvetic Clinics – sveitsiske standarder

Tannlegene våre har jobbet i de beste klinikkene i mange år. Selv om vi forstår viktigheten av å tilby kvalitetspleie innen en rimelig tidsramme, er det ikke gunstig, hverken for oss eller for pasientene, å fremskynde behandlingen. Helvetic Clinics er imot retningslinjene som tilsluttes av enkelte tannklinikker i utlandet. Restitusjonsperiodene mellom behandlingsstegene er obligatoriske og blir ikke forkortet selv ved pasientens forespørsel.

  • Hos tannklinikkene våre setter vi ingen tidsbegrensning på konsultasjonen din. Tannlegene våre benytter den nødvendige tiden på å forklare den foreslåtte behandlingen, i minste.
  • Tannklinikkene våre utsetter ikke tannlegene til økonomiske mål. Tannlegen gir deg råd om det som er best for deg og foreslår alternative løsninger med hensyn til dine ønsker og ditt budsjett. Pasientene våre tilbys normalt flere behandlingsplaner, der fordelene og ulempene blir nøye forklart.
  • Tannklinikkene våre tvinger aldri tannlegene til å jobbe 12 timer i døgnet; når klinikken er full, tar vi ikke imot flere pasienter – enkelt og greit!

Ved å sette disse strenge reglene og retningslinjene har vi klart å opprettholde et trygt og rolig miljø både for din egen og tannlegens komfort, uten ekstra kostnad. Vennligst les om og sammenlign behandlingene og garantiene våre – som ganske enkelt er mer omfattende enn hos noen annen klinikk i verden.

Du fortjener det beste! Alle behandlinger og garantier hos Helvetic Clinics har sveitsiske standarder

HVORFOR VELGE HELVETIC CLINICS

VURDERT SOM NR. 1 I EUROPA

SERTIFIKATER

PASIENTOMTALER

Helvetic Clinics og Unicef