tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Tannbleking

Tannbleking med Accelerator Beyond Polus

Tannbleking

Helvetic Clinics Budapest, Ungarn
Behandling: tannbleking

Ulike faktorer kan med tiden misfarge tennene. Det kan skyldes en genetisk bakgrunn, eller det kan ganske enkelt være på grunn av alderen. Som regel skyldes det imidlertid livsstil (kaffe-/tedrikking, tobakk, vin, medisin osv.). Av og til er ikke en tann-rens effektivt nok, og da kan tannbleking være en god løsning.

Prosessen

I kosmetisk tannpleie benyttes tannbleking for å gi tannemaljen en lysere farge, ved bruk av en gel med hydrogenperoksid. Dette produktet de mineraliserer emaljens overflate. Det er også mulig å benytte en høyenergi-lampe eller en laser for å fjerne misfarging. Denne typen tannpleie anbefales ikke for gravide, ammende, pasienter med tannsykdommer eller allergier. Pasienten må ha god tannhygiene og sunne tenner uten karies. Umiddelbart etter behandlingen bør man unngå å drikke kaffe eller andre drikker som kan medføre misfarging.

Tannbleking er smertefritt og krever en eller to behandlinger på 20 til 90 minutter. Det finnes flere typer tannbleking:

beyond polus

Beyond Polus tannbleking

Tannbleking hjemme

Dersom du er i tvil om noe eller har karies, følsomt tannkjøtt eller små kutt eller irritasjon, anbefaler vi ikke at denne behandlingen utføres, ettersom den kan forårsake forbrenning eller blødning. Resultatene man kan forvente ved tannbleking hjemme er definitivt mindre spektakulære enn det man får ved behandling hos Helvetic Clinics.

Tannbleking i Ungarn

Helvetic Clinics benytter Polus Accelerator for tannbleking (se video om blekingssystemet ved å klikke her). Denne prosessen har for fjerde året på rad fått utmerkelsen beste tannblekeprosess fra det amerikanske tidsskriftet Dental Advisor.

Det er viktig å være oppmerksom på at du må undersøkes av en tannlege for å forsikre at munnen din er sunn, og uten råte, skader eller infeksjon, før du starter tannbleking ved våre klinikker. En slik konsultasjon og kontroll er kostnadsfri. Dersom det er nødvendig og for å oppnå best mulig resultat, kan tannlegen råde deg til å få tennene renset før blekeprosessen igangsettes.

Spesifikasjonene for tannblekingssystemet Beyond Polus Accelerator som benyttes hos Helvetic Clinics er:
  • Halogenakselerator, LED-lys og laserterapi
  • Kraftig halogenlys som er klinisk bevist å gi bedre resultater enn LED og plasma-systemer
  • Unik LightBridge™-teknologi
  • Skånsom, normal og intens lys-innstilling, som gir perfekt behandling for hver enkelt pasient
  • Mulighet til å bleke enkelttenner for presise, pasienttilpassede behandlingsresultater
  • Avansert filtrering fjerner all skadelig varme og ultrafiolett lys, som sikrer pasientens sikkerhet og komfort
  • Innebygget LED-lampe som herder enhver tannkompositt på markedet

Tannbleking ved vår tannklinikk i Budapest kan anses som et dyrt alternativ, men dette er den beste blekeprosessen tilgjengelig i dag. Fargeresultatene og varigheten kan ikke sammenlignes med andre blekesystemer. Helvetic Clinics tilbyr det beste utstyret i dagens marked.

HVORFOR VELGE HELVETIC CLINICS

VURDERT SOM NR. 1 I EUROPA

SERTIFIKATER

PASIENTOMTALER

Helvetic Clinics og Unicef

RING MEG