tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Tannrens

Tannrens: Hva er tannstein?

Tannstein dannes av en kombinasjon av bakterier, slim og andre partikler som finnes i spytt (fosfat og kalsium). Det bygges opp mer eller mindre gradvis på tennene og danner et klebrig, fargeløst plakk på tennene, gjerne like under tannkjøttsranden. Du kan unngå plakk ved å børste tennene og benytte tanntråd hjemme. Plakk som ikke blir fjernet blir imidlertid til tannstein som ikke kan børstes vekk, og som må fjernes av en tannlege.

Tannstein er den primære årsak til en rekke tannkjøttsykdommer, men det er mulig å behandle milde former for sykdommer som parodontitis uten å ty til kirurgi. Etter en innledende konsultasjon ved klinikken vår, vil tannlegene våre foreskrive en dyptgående rengjøring kalt “rensing eller hygienisk behandling” for å fjerne den herdede tannsteinen over og under tannkjøttet.

Tannstein må ikke forveksles med plakk. Ved å pusse tennene jevnlig kan du fjerne tannplakk, men ikke tannstein. Oppbygging av tannstein kan reduseres ved hjelp av børstning. For effektiv dyptrens og fjerning av tannstein ved rensing må du imidlertid konsultere en tannlege.

Tannrens - Tannbehandling i utlandet

Tannrens: fjerning av tannstein

Våre tannleger eller tannpleiere bruker normalt en kombinasjon av to hovedinstrumenter; de kan enten fjerne plakk fra tannoverflaten med manuelle, håndholdte instrumenter som periodontale kyretter, eller de kan benytte ultralydinstrumenter for å fjerne plakk med en vibrerende metalltipp.

Hvor ofte du trenger dyp-rens hos en tannlege, kan variere fra hver tredje måned til flere år. Rensing er en ikke-invasiv behandling, men du bør være oppmerksom på at dybderens av tennene også krever nøye rengjøring av det myke vevet i tannkjøttet, over og rundt tennene. Rensing gjør ikke tennene hvitere, da det kun fjerner sjenerende og patogenisk kalkstein som dekker tennene.

Ultralyd har blitt brukt med hell i mange år, og gir en rask og effektiv måte for å fjerne plakk fra tenner og tannkjøtt. Klinikkene våre har det aller nyeste utstyret innen ultralyd. Med dette utstyret kan vi fjerne selv de hardeste avleiringer fra under tannkjøttet, ved å bruke forsiktige vibrasjoner som bokstavelig talt blåser bort tannstein. Hele prosessen utføres uten at tennene skrapes, og uten at tannkjøttet blir skadet.

For å opprettholde sunne tenner, er regelmessig rengjøring nødvendig.
Ditt besøk hos Helvetic Clinics starter ofte med en grundig rens. Her kan du lese mer om bruk av Helvetic Clinics som tannlege i utlandet.

Du fortjener det beste! Helvetic tannklinikk, Ungarn.

HVORFOR VELGE HELVETIC CLINICS

VURDERT SOM NR. 1 I EUROPA

SERTIFIKATER

PASIENTOMTALER

Helvetic Clinics og Unicef

RING MEG