tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Bentransplantasjon

Bentransplantasjon må ikke forveksles med bihuleløft eller benoppbygging. Bentransplantasjon kan være nødvendig, dersom bentapet er så stort at det ikke lenger er mulig å sette inn implantater.

Panoramisk røntgen eller fortrinnsvis et 3D-skann, gir kirurgen mulighet til å avgjøre om et implantat kan settes inn. Dersom det på grunn av mangel på benmasse ikke kan settes inn, finnes det to alternativer:

  • Dersom mangelen på benmasse ikke er for alvorlig, kan benoppbygging (nedre) eller bihuleløft (øvre) løse situasjonen. Helvetic Dental Clinics utfører både benoppbygging og innsetting av implantater.
  • Dersom mangelen på benmasse er så alvorlig at implantater ikke kan settes inn, kreves bentransplantasjon. Kirurgen vil da fjerne litt ben fra hoften, skinnebenet eller underkjeven, som deretter settes inn i munnen. Etter at området er leget vil implantologen kunne sette inn implantater i det transplanterte benet.

Selv om det finnes tannleger og tannklinikker som utfører bentransplantasjon i tannlegestolen, utfører vi ikke denne typen operasjon hos Helvetic Clinics. Vi anbefaler at du utfører bentransplantasjonen (ulikt benoppbygging og bihuleløft) ved et sykehus i nærheten av deg, og at operasjonen utføres av en spesialist innen kjeve- og ansiktskirurgi.

Du fortjener det beste! Helvetics tannklinikk, den beste tannbehandlingen i Budapest, Ungarn.

HVORFOR VELGE HELVETIC CLINICS

VURDERT SOM NR. 1 I EUROPA

SERTIFIKATER

PASIENTOMTALER

Helvetic Clinics og Unicef

RING MEG