tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Bihuleløft

Tannbehandling: bihuleløft eller benoppbygging

Bihuleløft - Tannbehandling i utlandet

Jacky S.
Helvetic Clinics Budapest
Dr. Tamas Ruszin (bihuleløft og implantater)
Dr. Peter Lukacs (lokatorprotese)
Pasient har fått et bihuleløft, implantater, lokatorer og proteser i over- og undermunnen.

Når du reiser til utlandet for å få tannbehandling og tannimplantater, kan det av og til også involvere kirurgisk benoppbygging eller et bihuleløft. Helvetic Clinics kan utføre bihuleløft eller benoppbygging for pasienter som trenger dette. Et bihuleløft utføres normalt når det ikke er nok ben i den øvre kjeven, eller når bihulene er for nært kjeven til at tannimplantat kan settes inn. Benoppbygging brukes normalt når det er for lite ben i den nedre kjeven.

Dette er nødvendig når benmassen er redusert, enten på grunn av periodontal sykdom eller på grunn av tannmangel. Dersom du har gått uten tenner i en lang tidsperiode kan benet ha resorbert, noe som utelukker bruk av implantater.

Bihuleløft

Et bihuleløft (øvre) er en teknikk som ofte brukes for å legge til benmasse i øvre kjeve i området rundt kinntennene. Det kunstige benet (kjent som bio-oss) legges til mellom kjeven og kjevehulen. For å gjøre dette blir bihulemembranen først flyttet oppover. Kirurgen injiserer deretter bio-oss som fungerer som naturlig ben.

Når bihuleløftet er fullført, kan det være kirurgen er i stand til å sette inn implantatene umiddelbart. Dette avhenger av mengden bentap. Dersom kirurgen anser det for å være nok ben til å sette inn implantatet, gjøres dette umiddelbart etter bihuleløft-operasjonen. Dersom det ikke er nok benmasse, vil det derimot ikke være mulig å sette inn implantatet, og man må vente med dette i noen måneder.

Bihuleløft

Benoppbygging i underkjeven

Prinsippet for benoppbygging i underkjeven er akkurat som for bihuleløft, bortsett fra at det ikke finnes noen bihule. Dermed slipper man å løfte bihulemembranen før det kunstige benmaterialet injiseres.

Du fortjener det beste! Helvetic tannklinikk, den beste tannbehandlingen i utlandet.

HVORFOR VELGE HELVETIC CLINICS

VURDERT SOM NR. 1 I EUROPA

SERTIFIKATER

PASIENTOMTALER

Helvetic Clinics og Unicef

RING MEG