tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

TANNLEGE I UTLANDET: IKKE DRA PÅ EVENTYR FOR DIN TANNLEGE I UNGARN

Tannlege i utlandet med Helvetic Clinics Budapest

Flere og flere engelske og irske borgere tar hvert år skrittet for å få tannpleie i utlandet til en lavere kostnad, og titusenvis av pasienter har satt sin lit til Helvetic Clinics tannklinikk i Ungarn. Ved å velge Helvetic Clinics for din tannpleie, velger du å bli behandlet av eksepsjonelle utøvere, etter velprøvde protokoller og i et unikt miljø.

DIN TANNLEGE I UTLANDET HVORFOR VELGE HELVETIC KLINIKER UNGARN?

Oppsummert:
  1. Tannpleie i utlandet våre kvalitetsstandarder
  2. Tannpleie i utlandet kvalifisering av våre tannleger
  3. Tannpleie i Ungarn omdømmet til vår klinikk
  4. Garantier på vår tannbehandling utført i utlandet
  5. Tannpleie i utlandet forstå og bli forstått
  6. Varighet av tannbehandling
  7. Overnatting i Budapest, et unikt konsept fra Clinique Hotel
  8. Tannprotese Laboratoriet
  9. Turisme mellom tannpleien din
Tannpleie i utlandet våre kvalitetsstandarder
Helvetic Clinics Budapest

Når du ønsker å utføre tannbehandling i utlandet, bør du sjekke kvaliteten på materialene som brukes, overholdelse av hygienestandarder, materialenes opprinnelse og garantiene gitt av tannklinikken du skal velge.
Hos Helvetic Clinics, tannimplantater, anestetika, keramikk, kunstig bein, suturer, stiller våre tannleger regelmessig spørsmålstegn ved alle materialene som brukes til tannpleien din. Vår filosofi er ikke å være pionerer og “teste” de nyeste løsningene for enhver pris, men å vurdere øyeblikket når de blir pålitelige, langvarige og fremfor alt risikofrie. For å gjøre dette er det i Sveits at komiteen møtes hver 18. måned for å ta beslutninger om å erstatte eller erstatte ett produkt med et annet, for å sikre rask, pålitelig og fremfor alt eksepsjonell tannbehandling av høy kvalitet.

Klinikken vår er en av få som er ISO 9001-sertifisert, du kan også konsultere de forskjellige sertifiseringene og prisene oppnådd av Helvetic Clinics i Ungarn.


Tannpleie i utlandet kvalifisering av våre tannleger
Helvetic Clinics Ungarn

Ved å velge Helvetic Clinics i Ungarn for din tannbehandling i utlandet, velger du en tannklinikk hvor du kan motta et bredt spekter av behandlinger, utført av spesialiserte og høyt kvalifiserte tannleger i Ungarn. Våre implantologer vil ikke passe deg med finér og våre tannleger som spesialiserer seg på kosmetisk tannbehandling vil heller ikke passe deg med tannimplantater. Hos Helvetic clinics Hungary har alle våre tannleger en doktorgrad i tannkirurgi og har lang erfaring innen sitt fagfelt.


Tannpleie i Ungarn omdømmet til vår klinikk
Helvetic Clinics Ungarn

For din tannpleie i utlandet, hvem bedre enn pasientene selv kan gi deg råd i valg av tannklinikk. Du kan få en ide om det nåværende kvalitetsnivået til klinikken vår ved å konsultere nylige og autentiske anmeldelser lagt ut på Google, Trustpilot eller Kelclinic. Enda bedre, ingen annen klinikk har så mange pasienter som ønsket å vitne på video, se hva de sier om oss og deres vurderinger på video !


Garantier på vår tannbehandling utført i utlandet
Helvetic Clinics, våre garantier

Uansett tannpleie er det alltid mulig at uventede hendelser oppstår en stund etter at behandlingen er utført. Ingen annen tannklinikk i Europa gir garantier tilsvarende de som tilbys av Helvetic Clinics i Budapest. Disse garantiene inkluderer ikke bare reparasjons- og restaureringsarbeidet utført av våre tannleger, men også flybilletten din (opptil €180) og overnatting på et av våre partner hoteller under oppholdet. Se våre garantier på tannbehandlinger i utlandet.


Tannpleie i utlandet forstå og bli forstått av tolker på ditt språk
Under behandling i utlandet er det mest grunnleggende å forstå omsorgen som tilbys, og gjøre deg forstått av tannleger. Noen av våre utøvere snakker fransk, men du vil også konstant følges fra din første gratis tannlege konsultasjon til slutten av tannbehandlingen av et team med fransktalende koordinatorer. Uansett spørsmål, vil et team på 10 koordinatorer alltid stå til din disposisjon for å svare på det på ditt morsmål.


For komfort for pasienten og tannlegen, varighet av tannpleie.
I vår tannklinikk i Budapest Helvetic Clinics tannklinikk i Ungarn, for din komfort, vil varigheten av tannpleie ikke overstige to timer på rad. Det er derfor viktig at du sitter så komfortabelt som mulig: En avslappet pasient vil også la tannlegen slappe av og utføre arbeid med mer presisjon og raskere.

Ved å gi våre tannleger i Ungarn det beste utstyret som er tilgjengelig på markedet, lar Helvetic Clinics alle våre medisinske ansatte yte maksimal pleie, på et minimum av tid, og fremfor alt under best mulige forhold.


Overnatting i Budapest, et unikt konsept av Clinique Hotel
Helvetic Clinics Ungarn

For enkelhets skyld ligger Helvetic Clinics og 12 Revay (Twelve Revay) i samme bygning. Ligger i hjertet av Budapest, 200 meter fra operaen. Moderne, praktisk, ekstremt godt plassert, du trenger bare å gå ned for tannpleie eller vente i lobbyen eller i baren og gå opp igjen for å hvile på rommet ditt etter pleie uten å måtte gå ut. En av de beste verdiene for pengene for denne typen hotell, som ligger på dette stedet.


Tannproteselaboratoriet
I samme bygning i Budapest

For tannpleie utført i utlandet er hurtighet og nærhet til tannlaboratoriet avgjørende, med pasient-lege-protesekommunikasjon som nøkkelen til å oppnå fantastiske resultater for våre pasienter. Ved utformingen av klinikken i Ungarn jobbet arkitektene våre i Budapest i nært samarbeid med Artifex arkitekter for å designe et ultramoderne bygg med høy ytelse for å maksimere arbeidet til klinikken og laboratoriet.


Turisme mellom tannbehandlingene dine
Besøk Budapest, Ungarns hovedstad

Mellom tannbehandlingene dine er turistdimensjonen også det som gjør en tannlegetur til Budapest så sjarmerende. Benytt deg av mellom 2 avtaler med tannlegen din for å besøke hovedstaden i Ungarn, for Budapest er definitivt verdt en omvei. Det er en av de vakreste europeiske hovedstedene på grunn av sin tusen år gamle historie, sin kultur og sin arkitektur. Tannklinikken Helvetic Clinics har en ideell beliggenhet, du kan besøke til fots de viktigste monumentene som må ses som St. Stephen’s Basilica, kjede broen (Széchenyi Lánchíd), den utrolige ungarske parlamentet som ligger et steinkast fra klinikken.

For å slappe av mellom behandlingene, bør du også vite at den ungarske hovedstaden også er kjent over hele verden for sine termalbad.


Tannpleie i utlandet, ikke dra på eventyr! Hos Helvetic Clinics er vår konstante bekymring å tilby deg den beste tannpleien til den beste prisen, men aldri på bekostning av kvalitet.

HVORFOR VELGE HELVETIC CLINICS

VURDERT SOM NR. 1 I EUROPA

SERTIFIKATER

PASIENTOMTALER

Helvetic Clinics og Unicef

RING MEG