tannreiser
Tannlege Ungarn 12 Revay ut Budapest
tannlege i utlandet
tannlege budapest
Helvetic Clinic-tannlege i Ungarn 12 Gjenta ut Budapest
tannbehandling budapest
tannklinikk ungarn

Dr Lili FARKAS

Dr Lili FARKAS

Tannlege Lili FARKAS ble uteksaminert fra University of Szeged i 2014. Hun er ansatt Helvetic Clinics siden 2017 for videre forbedringer og å få sin grad i spesialisering.

Min spesialitet

Etter uteksaminering jobbet jeg i både private og statlige medisinske klinikker i 3 år. Hovedretninger var operativ tannbehandling, prostodonti, periodontikk og konvensielle ekstraksjoner. Under mitt arbeidsprosess tar jeg alltid hensyn til å redusere stress og utføre smertefri behandling, og jeg har som mål å tilfredsstille alle pasientens forespørsler. Jeg snakker engelsk og fransk.

  • Fyllinger, innlegg
  • Feste og flyttbare proteser
  • Rotkanalbehandlinger
  • Periodontiske behandlinger

Tidligere erfaringer

  • 2014-2017 private og offentlige klinikker
  • 2017 Helvetic Clinics

Kongress deltakelserK

  • Perspektiver i Periodontologi, 2013
  • Perspektiver i Endo-Periodontologi, 2014
  • Mis Implant Kurs, 2014
  • Dental radiologi, Budapest, 2016

>
Call Now ButtonRING MEG